Pretraga

U Splitu počinju pripreme za norijadu

A- A+

U Splitu počinju pripreme za norijadu, a možete se i sami uključiti u organizacijski odbor. Prenosimo poziv Parlamenta mladih Splitsko-dalmatinske županije u cijelosti.

Što je norijada? Norijada je zajednički tulum svih maturanata koji će se po prvi put održati u Splitu 18.5.2012. Kako bismo organizirali norijadu, potrebna nam je i vaša pomoć! Svi zainteresirani za sudjelovanje u organizaciji trebaju poslati svoje prijave najkasnije do 10.4.2012. na mail: [email protected] ili nam se javite preko fejsa. Kakav osobu tražimo? – Stariju od 16 godina – Kreativnu – Odgovornu – Timskog duha Na koji sve način mogu pomoći?

– Organizaciju smo podijelili u nekoliko skupina (voditelj projekta; marketing (promocija eventa, suradnja s medijima); pravna pitanja (paprilogija te prikupljanje svih potrebnih dozvola); financije (prikupljanje sponzorstava, upravljanje prihodima i rashodima); osiguranje (potrebno samo na dan eventa, suradnja s MUPom, isključivo punoljetne osobe); glazba (organiziranje glazbenih sastava i tehničkih detalja, nabavka potrebne opreme); multimedija (grafička rješenja loga, plakata i letaka; fotografiranje & snimanje); hrana & piće). – Svaka skupina će imati 1-5 osoba koje će između sebe podijeliti zadatke koje dobiju i kreirati nove ideje. – Jedna osoba ne može raditi u više područja – Cijeli projekt (kao i rad svih skupina) će nadgledati voditelj projekta i njegova 2 pomoćnika) Sudionici neće dobiti novčanu naknadu za svoj trud, ali će im ovo poslužiti kao lijepo iskustvo, upoznat će nove ljude – a i moći će se pohvaliti svojim unucima da su upravo oni organizirali prvu norijadu u Splitu Kako se mogu prijaviti?

Na naš mail ([email protected]) ili na naš fejs profil pošaljite : – svoje osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, škola/fakultet koji pohađate), – kontakt informacije (broj mobitela i mail ako ga koristite), – skupinu (ili više njih) za koju ste zainteresirani, – zašto bi baš vas trebali izabrati. Nadamo se što većem odazivu, Parlament mladih SDŽ 😀