Pretraga

Uskoro kreću novi praznici: Učenici iz Zagreba imaju pravo na niz besplatnih aktivnosti

A- A+

Školski sportski savez Grada Zagreba od 20. do 24. veljače 2023. godine, organizira još jedan program Odmorko. U okviru tog programa, učenici će moći koristiti neka od najpopularnijih zagrebačkih klizališta i plivališta, a moći će sudjelovati i u još nekim zabavnim aktivnostima.

Foto: Unsplash

Uskoro se bliže novi praznici, a s njima i nove besplatne aktivnosti za zagrebačke učenike. Školski sportski savez Grada Zagreba (ŠSSGZ) objavio je da od 20. do 24. veljače organizira novi program Odmorko, u sklopu kojeg će učenici moći besplatno uživati u različitim sportskim aktivnostima.

Naime,  učenici će moći  koristiti plivališta Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec i Zijmsko plivalište Mladost te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam. Osim plivanja i klizanja, učenici će moći sudjelovati u igraonicama kuglanja, squasha, streljaštva, taekwondoa te u poludnevnom programu ŠSSGZ-a, Zgombaonice.

Za aktivnosti streljaštva te poludnevnog programa Zgombaonice, potrebne su prethodne prijave preko sljedeće poveznice. Sudjelovanje je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice ŠSSGZ-a. Više informacija moguće je pronaći na internetskoj i Facebook stranici Odmorka te na interaktivnoj karti.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab