Pretraga

Vatrogasci se oprostili od 17-godišnjaka: ‘Ostaje nam utjeha da si sada negdje gdje nema boli’

A- A+

Dobrovoljno vatrogasno društvo Šćepanje na Facebooku se dirljivom objavom oprostilo od svog 17-godišnjeg kolege, Marka Gradinšćaka koji je izgubio bitku s teškom bolesti. Istaknuli su da je Marko bio iz vatrogasne obitelji i da je od malena bio aktivan član i uvijek se odazivao na vježbe, akcije i druženja te da ga ni bolest u tome nije sprječavala.

Foto: Pixabay | Facebook

‘Nikada težu objavu nismo pisali’, prva je rečenica u Facebook objavi DVD-a Šćepanje iz Krapinsko-zagorske županije u kojoj se opraštaju od svog 17-godišnjeg kolege, Marka Gradinšćaka. Mladi vatrogasac nije stradao na dužnosti, već je izgubio bitku s teškom bolesti.

– Što se uopće može napisati s tolikom tugom i boli u srcu zbog gubitka našeg dragog i mladog nam člana pred kojim je tek bio početak života? Marko je bio iz vatrogasne obitelji, od malena veoma aktivan član. Vježbao je za ekipe djece i mladeži te počeo u muškoj A ekipi, no bolest ga je spriječila da nastavi dalje, stoji u objavi.

Dodali su i kako se uvijek rado odazivao na sve vježbe, akcije i druženja DVD-a te da su izgubili dragog i vrijednog člana koji će im uvijek biti u mislima.

– Dragi naš Marko, ostaje jedino utjeha da si sad negdje gdje za tebe boli nema. Iskrena sućut tati Mirku, mami Milici, sestri Mariji, bratu Mirku te ostaloj tugujućoj rodbini, poručili su iz DVD-a Šćepanje.