Pretraga

Veliki Predbožićni party zagrebačkih maturanata i hrpa koncerata

A- A+

Jeste li spremni za večerašnji izlazak? Čekaju vas koncerti, predbožićni tulumi, vrsni DJ-i i veliki tulum zagrebačkih mauranata. Mi smo izdvojili najbolja mjesta za izlaza u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci, a vi odaberite što vam se sviđa.

24sata.hr

Petak, 14. prosinca, Zagreb:

Arena: Tony Cetinski
U sklopu Karlovačko Live 2012. Tony Cetinski nastavlja svoju turneju. Večeras će tako od 20 sati nastupiti u zagrebačkoj Areni. Cijena karte kreće od 120 kuna za parter, pa nadalje.

BBS: Božićni party bosanskih studenata
Ovaj veliki božićni party organizira Udruga bosanskih studenata, kako bi se svi zajedno još jednom zabavili prije odlaska na praznike. Za glazbu će se pobrinuti DJ Majda, dok je dress code u božićnom duhu: odjenite nešto crveno! Ulaz od 23 sata.

In Bar: Predbožićni party zagrebačkih maturanata
Party u In Baru idealna je prilika da se opustite od učenja i ispita, ali i pripremite se za sve tulume koji vas očekuju kada položite maturu i postanete studenti. Ulaz započinje od 23 sata.

Močvara: Toni Kitanovski Cherkezi Orchestra
Ovogodišnji Human Rights Film Festival ‘zatvorit’ će koncert Tonija Kitanovskog Cherkezi Orchestra. Kako zvuči kada spojite akademskog jazz gitarista s trubačkim ‘groovom’ provjerite večeras u Močvari. Ulaz slobodan.

Pepermint: Fresh funk večer i DJ Nen in black

Posh Fantasy Bar: Angel Dust
Angel Dust ovog puta predstavlja Copyshop Downtown Inc. Riječ je o duu iz Novog Sada koji čine Igor Milosavljević i Nikola Veselić. Kako zvuče poslušajte od 23 sata. 

Roko: Mate Bulić
Večeras od 22 sata u Roku vas očekuju nastup Mate Bulića. Prisjetite se njegovih najvećih hitova i rasplešite se do ranih jutarnjih sati jer večeras se sprema prava predbožićna zabava. Cijena ulaznice u pretprodaji je 30 kuna.

Soba: Picksiebneri
Ovog prosinca za sve ljubitelje rocka-countryja Ožujsko i Picksiebneri spremili su posebnu Glazbenu točionicu. Večeras nastupaju u Sobi, a ulaz je slobodan.

Tvornica kulture: Chew The Fat! Croatia ”Bass Avalanche”
Chew The Fat! Croatia sloze za najbolji party u gradu uz puno bassa. Uz to dolazi i DJ duo Freeverse i Sunneh, a sve kako bi Tvornica ovog petka bila mjesto najboljih trap, drum ‘n’ bass, dubstep i bass ritmova. Ulaz od 23 sata. Cijena ulaznice do 00.30 je 20 kuna, a poslije 00.30 je 30 kuna.

mojfaks.com

Petak, 14. prosinca, Osijek:

Medium MDH: Jinx
Za mnoge Jinxi su naš najbolji funk/ pop bend. Je li to zaista tako možete se uvjeriri večeras od 21 sata. Cijena karte na ulazu je 65 kuna, a broj ulaznica je ograničen.

Nox: Večer romske glazbe uz sastav Đelem Đelem

OKS: Jovan Perišić
Ulaz započinje u 23 sata, a cijena ulaznice na dan koncerta je 60 kuna.

Tufna: Božićni party Umjetničke akademije

Izdvojeni članak

Stotine mladih tulumom razvalilo random vilu! Organizatorima pola godine zatvora

Petak, 14. prosinca, Rijeka:

Maat Bar: Time Machine
Time machine će vas provesti kroz najbolje glazbene trenutke od 2012., pa sve do sedamdesetih. Ulaz je od 22 sata.

Stereo Dvorana: Alix Perez Shogun Audio!
Stereo Dvorana i večeras sprema još jednu noć punu dobrih ritmova. Za to će se pobrinuti drum ‘n’ bass DJ Alix Perez i gosti. Cijena ulaznice do ponoći je 55, a poslije ponoći 75 kuna.

Petak, 14. prosinca, Split:

Hemingway: Brucošijada Ekonomskog fakulteta
Studentski zbor Ekonomskog fakulteta i Hemingway Bar vas pozivaju na najluđu brucošijadu ove godine uz Ivana Zaka. Početak je u 23 sata.

Imperium: koncert Viki Miljković
Ulaz od 23 sata.

Kameleon: Diktatori

Plava Kava: Live nastup Bombe
Nastup počinje u 23 sata, a ulaz je slobodan.

Vanilla: koncert Petra Graše
Ulaz slobodan.