Pretraga

Velikim tulumom na trgu u Zagrebu obilježava se Dan srednjoškolaca

A- A+


Izdvojeni članak

Srednjoškolac svira gitaru kako još niste vidjeli

Iako se Međunarodni dan srednjoškolaca diljem svijeta obilježavao prije tri dana, 17. studenog, u glavnom hrvatskom gradu taj događaj bio je odgođen. Naime, zbog dočeka generala Ante Gotovine i Mladena Markača, srednjoškolci su svoje obilježavanje odgodili za sutra. Stoga vas sutra na glavnom zagrebačkom trgu očekuje zanimljiv program gotovo cijeli dan, a mnogi srednjoškolski demo bendovi imat će priliku pokazati što znaju.

Već treću godinu zaredom Udruga učenika grada Zagreba u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje organizira veliko obilježavanje Međunarodnog dana srednjoškolaca. Dan svih školaraca proslavit će se sutra u 11 sati, a program će trajati do 17 sati.
Nastupit će niz srednjoškolskih demo bendova, koji će ovim putem svima okupljenima predstaviti svoj talent kroz nastup uživo.

– Ovo će više biti interna zabava među srednjoškolcima, ove godine nema zvučnijih imena već smo se orijentirali na srednjoškolske talente, kazao nam je potpredsjednik Udruge učenika grada Zagreba, Matko Orenda.

Iako se obilježava par dana kasnije nego u svijetu, vjerujemo da će i ovogodišnja zabava srednjoškolaca dići atmosferu na glavnom zagrebačkom trgu.