Pretraga

[VIDEO] Najkreativnije budilice uz koje sigurno nećete prespavati predavanje

A- A+

Ustajanje ujutro i napuštanje toplog kreveta za većinu je ljudi prava noćna mora, stoga se kreativniji pojedinci izdvajaju u ovoj svakodnevnoj borbi i nalaze nove načine koji će buđenje učiniti ugodnijim iskustvom. Ako mrzite alarm na svojem mobitelu ili mamino lupanje po vratima, možda je vrijeme da pogledate ovaj video.

Screenshot Youtube

Svi volimo spavati, a nekima je san i više od samog odmora, za neke je to najbolji način na koji mogu provesti dan. Većina nas će se prepoznati u ovom scenariju, koji se ponavlja svaki dan. Zvonjava prvog alarma u osam ujutro.

Gašenje, alarma i odgoda deset minuta. Imam još vremena. Još samo malo. Okretanje na drugu stranu. Nepodnošljivi zvuk alarma. Sasvim slučajno gašenje alarma umjesto revnog ustajanja iz kreveta. Prekrivanje dekom preko glave. Stavljanje mobitela pod jastuk. Trljanje očiju u podne. Propušteno još jedno predavanje. Sutra definitivno ustajem na prvu zvonjavu alarma. 

Zvuči poznato? Ako ste se prepoznali u ovome, pogledajte video u kojem ćete naći 20 kreativnih budilica koje će vas sigurno inspirirati.