Pretraga

Video: Osveta podstanara postala hit na Internetu

A- A+

Trebate stvari imati sreće da biste našli poštenog stanodavca i pristojan stan. Mnoge od njih nije briga kako ćete živjeti, a mnogo je podstanara koji su se opekli unajmljujući stanove od svakakvih stanodavaca. Clement Crippa mladić je kojem je cilj bio ostvariti snove svih koje su stanodavci prevarili. On je to i učinio, na svoj način, a video koji je postavio na YouTube postao je hit na internetu.

Svako malo pojavi se video koji se poput virusa proširi internetom i društvenim mrežama, stoga nismo dugo trebali čekati na novi. Ovaj put radi se o mladiću kojem je dojadilo čekati stanodavca da mu vrati obećani polog, stoga mu se odlučio osvetiti i video staviti na YouTube. Clement Crippa tim je činom postao nova zvijezda na internetu, a sam kaže da ‘ostvaruje snove svih koje su stanodavci na neki način prevarili‘.

Ljutiti podstanar pobjesnio je kad je shvatio da od stanodavca neće dobiti povrat pologa, pa je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Objasnio je što čini i zašto – nakon što vlasnika stana u kojem je živio nije mogao dobiti telefonom, e – mailom niti preporučenom poštom, odlučio je maljem istjerati pravdu. Svoj je bijes izbacio razbijanjem kupaonice, a nakon toga i ostatka stana, piše Gentside.com. Sve je to učinio uz zvuke Beethovenove ‘Ode radosti’. Pogledajte u video ludu osvetu podstanara.