Pretraga

Želiš na Work & Travel u SAD? Dođi na razgovor s američkim poslodavcima

A- A+

Work & Travel USA program je koji postaje sve popularniji među studentskom populacijom. Tri mjeseca rada tijekom kojeg zarađuješ, a onda mjesec dana putovanja gdje trošiš što si zaradio. Zvuči kao dobar plan, pogotovo ako želiš proputovati kroz SAD. Integral Edukacijski Programi 25. veljače organiziraju razgovor za posao s američkim poslodavcima. Prijavi se i pronađi svoje američko radno mjesto!

Ako želiš na Work & Travel u SAD, ponedjeljak 25. veljače rezerviraj za razgovor za posao. Naime, tada se u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu odvija CIEE Recruit Event u organizaciji agencije Integral Edukacijski Programi. To je događaj na koji dolaze američki poslodavci kod kojih se studenti iz programa Work & Travel zapošljavaju.

CIEE (The Council on International Educational Exchange) surađuje s brojnim vrhunskim poslodavcima koji nude izvrsne ljetne poslove s dobrim plaćama. Većina poslova koja će se nuditi na sajmu su upravo poslovi u turizmu i ugostiteljstvu. Dobro je napomenuti i da mnogi poslodavci nude i smještaj.

Prije nego što dođeš na ovaj sajam poslova, obavezno se moraš prijaviti i odraditi par koraka pripreme prije samog intervjua. Velika je zainteresiranost za ovaj događaj, stoga požuri s prijavom! Najkasniji rok prijave je 21.2. do kraja radnog dana.

Na samom sajmu intervjuirat će te predstavnik koji će pokušati pronaći posao koji odgovara tvojim željama, vještinama i datumima dostupnosti. Prilikom dolaska na sajam dobit ćeš sve upute o događaju. U razgovoru s predstavnikom moći ćeš raspraviti i pregledati cjelokupnu ponudu različitih poslodavaca. Dobit ćeš informacije o plaći, troškovima stanovanja i dostupnosti pozicija, radnim uvjetima i satima i još puno toga.

Više informacija o ovom događaju možeš dobiti na ovoj poveznici. Pripremi se za ovaj događaj, izoštri svoj engleski jezik i osvoji nekog poslodavca. I neka avantura započne!

Popis poslodavaca s kojima ćeš moći razgovarati na CIEE sajmu poslova.