Pretraga

Miloše, crni Miloše: Student otišao na međunarodno natjecanje i napravio najveću moguću pogrešku

A- A+

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta, na kojemu sudjeluju i hrvatski studenti, a ove se godine i upravo ovih dana održava u Crnoj Gori. Jedan od sudionika, otkrit ćemo samo da se zove Miloš, napravio je najgori mogući propust koji jedan student može napraviti – majci se na telefon nije javio puna tri dana.

Screenshot: Facebook; Elektrijada.net

Malo stariji studenti znaju da najveća pogreška koju tijekom studija mogu napraviti nije pad ispita, ponavljanje godine ili gubitak studentski prava. Najveći grijeh je ne javiti se majci kada te zove na telefon.

Na malo teži način to je naučio jedan beogradski student Miloš, koji sudjeluje na ovogodišnjoj Elektrijadi, međunarodnom natjecanju studenata elektrotehničkih fakulteta. Majci se nije javljao puna tri dana, ali je ona ipak uspjela pronaći način da dođe do svog sina, poručivši mu preko službene Facebook stranice spomenutog međunarodnog natjecanja: 

– Moli se student Elektrotehničkog fakulteta iz Beograda, Miloš (prezime poznato redakciji, op.a.), takmičar iz Osnova elektrotehnike da se hitno javi svojoj mami na telefon. Već tri dana pokušava da ga dobije!
Mole se svi koji ga znaju da ga obaveste, stoji u poruci za Miloša. 

Na Milošev račun odmah je krenula i štreberska šala. 

– Izgleda da se Miloš pravo zaigrao s kondenzatorima i otpornicima, komentirao je jedan korisnih Facebooka. 

Ipak, u komentare na objavu javili su se javili i Miloševi prijatelji, kazavši kako je sve uredu, već se nesretni student jednostavno nije mogao spojiti ni na koju mrežu.