Pretraga

Poznata domaća glumica pohvalila se peticama u svom indeksu: ‘Lijepo bi bilo još koji fakultet upisati’

A- A+

Školska godina već je počela, a nova akademska tek je pred studentima. Sretan početak nove školske godine svim učenicima je zaželjela i poznata domaća glumica, Ornela Vištica. Uz fotografiju indeksa prepunog petica priznaje kako joj je studentsko doba bilo jako lijepo.

https://www.instagram.com/p/BnL0yXtHg53/?taken-by=ornelavistica

– Moram priznati kako me malo tuga uhvati kad vidim svoj index s prve godine glume. #bilojelijepo
Lijepo bi bilo još koji fakultet upisati, putovati, raditi na različitim mjestima. Čitajte puno, Različite autore. Različita mišljenja. Različita područja. Voljela bih biti i postati i ostati – Vječni učenik, piše na svom Instagramu glumica Ornela Vištica.

Izdvojeni članak

Otkrivamo kakve je ocjene u školskoj knjižici te indeksu imao Dražen Petrović

Uz objavu fotografije svog indeksa punog izvrsnih ocjena, učenicima je zaželjela sretan početak školske godine. Iako kaže da bi se voljela vratiti u fakultetske klupe, priznaje, najbolja škola ipak je život.

– Sretan početak nove školske godine svima koji se veselite, a vama koji se malo manje veselite zabavljajte se, učiti kroz zabavu je još slađe, poručuje Vištica.

Glumica je petice s fotografije zaradila na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, na kojoj je studirala glumu. Prije toga završila je Osnovnu školu Petra Bakule u Mostaru te Gimnaziju fra Grge Martića.

Kazalište je obožavala i u školskim danima pa je tako za u trećem razredu gimnazije napisala komediju u osam prizora, pod nazivom ‘Ženidba’. Mostarska publika moći će ju gledati ponovno.

– Bilo je to srednjoškolsko vrijeme kad sam bila prilično marljiva pa sam odradila dramaturgiju, ulogu i scenografiju. Nekoliko godina nakon uz mentorstvo Prof. Kolobarić učenici gimnazije će ponovno krenuti u pripremanje predstave. Sretno! Od srca!, poručuje glumica koja je trenutno angažirana u kazalištu Kerempuh.

https://www.instagram.com/p/BnWO5KTHQug/?taken-by=ornelavistica