Poznata domaća glumica pohvalila se peticama u svom indeksu: ‘Lijepo bi bilo još koji fakultet upisati’

Školska godina već je počela, a nova akademska tek je pred studentima. Sretan početak nove školske godine svim učenicima je zaželjela i poznata domaća glumica, Ornela Vištica. Uz fotografiju indeksa prepunog petica priznaje kako joj je studentsko doba bilo jako lijepo.

View this post on Instagram

Moram priznati kako me malo tuga uhvati kad vidim svoj index sa prve godine glume. 😔 #bilojelijepo Lijepo bi bilo još koji fakultet upisati, putovati, raditi na različitim mjestima. 💙🎨 Čitajte puno, Različite autore. Različita mišljenja. Različita područja. Voljela bih biti i postati i ostati -Vječni učenik. 🎒 S druge strane život je najbolja škola, kad kupujem 🐠ili 🥩ne pomaže knjiga! 😂 Nego slušanje onoga tko se time bavi cijeli život. . Sretan početak nove školske godine svima koji se veselite a vama koji se malo manje veselite zabavljajte se, učiti kroz zabavu je još slađe😊🍀📚❤️ #samolagano #opušteno . . . #vječniskolarac #nekadbilo #prvagodinaglume #adu #zagreb

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

– Moram priznati kako me malo tuga uhvati kad vidim svoj index s prve godine glume. #bilojelijepo
Lijepo bi bilo još koji fakultet upisati, putovati, raditi na različitim mjestima. Čitajte puno, Različite autore. Različita mišljenja. Različita područja. Voljela bih biti i postati i ostati – Vječni učenik, piše na svom Instagramu glumica Ornela Vištica.

Otkrivamo kakve je ocjene u školskoj knjižici te indeksu imao Dražen Petrović

Uz objavu fotografije svog indeksa punog izvrsnih ocjena, učenicima je zaželjela sretan početak školske godine. Iako kaže da bi se voljela vratiti u fakultetske klupe, priznaje, najbolja škola ipak je život.

– Sretan početak nove školske godine svima koji se veselite, a vama koji se malo manje veselite zabavljajte se, učiti kroz zabavu je još slađe, poručuje Vištica.

Glumica je petice s fotografije zaradila na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, na kojoj je studirala glumu. Prije toga završila je Osnovnu školu Petra Bakule u Mostaru te Gimnaziju fra Grge Martića.

Kazalište je obožavala i u školskim danima pa je tako za u trećem razredu gimnazije napisala komediju u osam prizora, pod nazivom ‘Ženidba’. Mostarska publika moći će ju gledati ponovno.

– Bilo je to srednjoškolsko vrijeme kad sam bila prilično marljiva pa sam odradila dramaturgiju, ulogu i scenografiju. Nekoliko godina nakon uz mentorstvo Prof. Kolobarić učenici gimnazije će ponovno krenuti u pripremanje predstave. Sretno! Od srca!, poručuje glumica koja je trenutno angažirana u kazalištu Kerempuh.

Odgovori