Pretraga

[FOTOGALERIJA] Pogledajte neke od najboljih trenutaka s konferencije portala srednja.hr+ Obrazovnih deset

A- A+

U zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema održana je prva konferencija portala srednja.hr povodom našeg desetog rođendana. Kroz 12 panela i 8 predavanja neki od najistaknutijih aktera obrazovanja i znanosti, ali i sami učenici i studenti, ponudili su odgovor na pitanje o tome gdje se obrazovanje kretalo prethodnih deset godina, kao i kako će izgledati budućnost sektora. Prve fotografije možete vidjeti u nastavku, a veća galerija će uslijediti u narednim danima.

 

Konferencija srednja.hr+ Obrazovnih deset koja je okupila najvažnije aktere obrazovanja i znanosti današnjice, bavila se ključnim izazovima obrazovanja i znanosti u zadnjih deset godina, ali i budućnošću sektora. Partneri konferencije su Privredna banka Zagreb, CARNet, Profil Klett, Visoko učilište EFFECTUS, Europski parlament – Ured u Hrvatskoj te Hrvatska zajednica županija.

Na 12 panela i 8 predavanja okupili su se vodeći akteri obrazovanja i znanosti današnjice, ali i sami učenici kojih se tema obrazovanja najviše tiče. Program dvorane školstva bavio se temama kao što su potreba uvođenja građanskog odgoja u škole, e-učenje, odnos demografskih kretanja i obrazovanja te pitanje plaća profesora. Predstavljen je i Alumni projekt portala srednja.hr čiji je partner Hrvatska zajednica županija. Riječ je o jedinstvenom projektu koji mapira najbolje hrvatske učenike i profesore prema kriteriju dobivenih Oskara znanja.