Pretraga

Adele se vraća na faks: Otkrila je i što želi studirati i čime bi se bavila da nije pjevačica

A- A+

Legendarna Adele želi upisati fakultet. Pjevačica je najavila svojim obožavateljima kako nakon rezidencije u Las Vegasu namjerava dobiti diplomu iz engleske književnosti. Da se ne bavi pjevanjem, radila bi kao profesorica, a diplomu namjerava dobiti online, uz pomoć privatnog tutora.

adele

Foto: screenshot YouTube

Adele je iznenadila obožavatelje najavom o idućem koraku u svojoj karijeri. Nakon što odradi sve nastupe u svojoj rezidenciji u Las Vegasu, namjerava se posvetiti učenju i upisati fakultet. Studirat će englesku književnost i namjerava dobiti diplomu do 2025. godine, prenosi BBC.

Faks će pohađati online

Adele se trenutno nalazi u Las Vegasu gdje bi trebala započeti njezina više puta odgađana rezidencijalna turneja. Ondje je odgovarala na pitanja obožavatelja i otkrila da se opet namjerava posvetiti učenju.

– Nakon Las Vegasa želim dobiti diplomu iz engleske književnosti. Da nisam pjevačica, mislim da bih bila profesorica engleske književnosti. To je jedna od mojih velikih strasti koju koristim i u svom poslu. Žao mi je što nisam imala iskustvo pohađanja fakulteta, ali sad ću faks pohađati online uz pomoć tutora, otkrila je Adele.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Adele se slomila kada je vidjela svoju učiteljicu: ‘Ona mi je stvarno promijenila život’

Učiteljica kao inspiracija

Adele je ljubav prema književnosti osjetila još u osnovnoj školi, kada joj je velika inspiracija bila njezina profesorica engleske književnosti.

– Bila je tako zabavna i simpatična, nisam mogla dočekati njezine satove. Prestala nam je predavati u osmom razredu, ali zbog nje sam zavoljela književnost i počela pisati pjesme. Bila nam je jako važna jer je bilo jasno da joj je stalo do nas, otkrila je Adele.

S omiljenom učiteljicom ponovno se susrela na pozornici, kada ju je ona iznenadila na jednom od koncerata. Adele je pohađala poznatu Brit školu izvedbenih umjetnosti, a fakultet nije pohađala jer je potpisala ugovor s izdavačkom kućom i počela raditi na albumu ’19’.