Pretraga

[VIDEO] Adele se slomila kada je vidjela svoju učiteljicu: ‘Ona mi je stvarno promijenila život’

A- A+

Većina nas je kroz svoje školavanje imala barem jednog omiljenog učitelja ili učiteljicu koji su nas podupirali u onome u čemu smo bili dobri. Najviše potpore svakako su dobili kreativni učenici koji su se htjeli baviti umjetnošću, a jedna od njih bila je i Adele. Njoj je podršku dala učiteljica engleskog jezika, a njihov ponovni susret nakon toliko godina pogodio je britansku pjevačicu toliko da se rasplakala.

Foto: ITV

Kada su Adele u ITV specijalnoj emisiji pitali koja joj je osoba u životu dala podršku da se bavi pjevanjem, britanska pjevačica sjetila se svoje učiteljice iz osnovne škole. Tvrdi kako joj je učiteljica engleskog jezika promijenila život i iako joj je predavala samo do njene osme godine, Adele se itekako sjeća što je učiteljica učinila za nju.

– Bila je toliko cool. Njoj je doista bilo stalo do nas i učila nas je tome, jedva smo čekali sat engleskog jezika, ispričala je Adele.

Zatim je iz publike došla upravo njezina učiteljica, gospođa McDonald. Adele je ostala u šoku te nije mogla suspregnuti suze kada joj se učiteljica pridružila na pozornici.

– Ajme nisam imala pojma da ćete doći. Kako ste? Izgledate potpuno isto kao tada! Stvarno ste mi promijenili život, govorila je Adele kroz suze.

Učiteljica joj je rekla da je sjajna pjevačica i zahvalila joj što je se sjeća. Zatim ju je Adele tražila broj kako bi ostale u kontaktu, a nakon tog emotivnog susreta morala je popraviti šminku. Video za sada na Twitteru ima više od 10 milijuna pregleda.