Pretraga

Ako često kupujete na AliExpressu, ova aplikacija će vam uštedjeti novac

A- A+

Ako ste ljubitelj kupovanja stvari s AliExpressa, AliHelper će vam pomoći da uštedite koju kunu. Riječ je o besplatnoj aplikaciji koja prati cijene artikala, nudi informacije o pouzdanosti prodavača te šalje notifikacije kada cijena dodatno padne.

Screenshot: Google Play

AliExpress postaje sve popularniji među Hrvatima, kako zbog velikog izbora proizvoda, tako i zbog niskih cijena. Međutim, zbog kupona i raznoraznih popusta, ponekad je teško popratiti koja je cijena najniža.

Srećom, postoji aplikacija koja će trend kretanja cijene proizvoda pratiti za vas. Riječ je, naime, o AliHelper aplikaciji, koja se može besplatno preuzeti na Google Play Storeu, ali i jednostavno dodati unutar Google Chrome, Microsoft Edge i Mozilla Firefox internetskih preglednika.

Izdvojeni članak

Planirate odlazak na Sljeme? Ova aplikacija bit će vam najbolji prijatelji

Naime, za korištenje aplikacije i svih njenih ‘blagodati’, potrebno je na AliExpressu naći artikl čiju cijenu želite pratiti, odabrati ‘share’ opciju u gornjem desnom kutu, kliknuti na ‘more’ i pronaći ikonicu za AliHelper.

Tada će se proizvod automatski dodati u aplikaciju, a klikom na njega, dostupne se informacije o tome koliko je prodavač pouzdan, povijest cijena u posljednjih šest mjeseci, cjelokupne recenzije proizvoda te slični proizvodi.

Aplikacija, također, nudi i mogućnost dobivanja notifikacija kada cijena proizvoda padne. Za to je potrebno samo kliknuti na ikonicu zvona u odjeljku ‘price’ kod odabranog proizvoda. Ako se, primjerice, dogodi da prodavač nema dobre ocjene i nije baš pouzdan, AliHelper će automatski ponuditi iste ili slične proizvode kod drugih, pouzdanijih prodavača.