Pretraga

Ako ste ambiciozni student s poduzetničkim duhom, ova je konferencija za vas

A- A+

Srednjoškolci, studenti i svi mladi, moći će na konferenciji Poduzetnički mindset za mlade, iz prve ruke čuti savjete i iskustva hrvatskih poduzetnika i poslovnih ljudi. Govorit će neka od poznatijih imena, poput Tonija Miluna, Mirjane Mikulec, Hrvoje Ćosića i drugih.

Foto: Poduzetnički mindset za mlade

Šesta konferencija Poduzetnički mindset za mlade, ove će se godine održati uživo u zagrebačkom HUB-u 385 u utorak, 7.ožujka 2023. godine, s početkom u 9 sati. Glavna poruka ove konferencije za buduće mlade poduzetnike je ‘Budi neslomljiv’.

Poduzetnici će podijeliti osobna iskustva

Srednjoškolcima, studentima te drugim mladim ljudima, uspješni će hrvatski poduzetnici i poslovni ljudi poručiti da put prema uspjehu nije pravocrtan. Iznijet će vrijedna osobna iskustva i dati im savjete kako razvijati poduzetnički mindset, ali i što napraviti kada naiđu na prepreke.

Među predavačima i panelistima su svima poznati matematičar Toni Milun, arhitekt Ante Vrban, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, predsjednik uprave Končara Gordan Kolak, predsjednica uprave tvrtke Philip Morris Zagreb Anita Letica i generalna direktorica tvrtke SAP Hrvatska Anita Lacmanović.

Osnivač AirCasha Hrvoje Ćosić i direktor tvrtke InterCapital Asset Management Ivan Kurtović, govorit će o tome kako iz Hrvatske stvarati inovativne proizvode za globalno tržište. O digitalnoj generaciji pričat će predsjednik uprave Algebre Hrovje Balen i član uprave Infobipa Ivan Burazin.

Izdvojeni članak
Steak Academy

Braća blizanci zajedno studiraju i vode biznis: ‘Prvi steak kojeg sam napravio mi je promijenio život’

Govorit će se i o franšizama

U raspravi o zelenom licu sadašnjosti sudjelovat će izvršni direktor tvrtke Agrivi, Matija Žulj, i direktor Grunteka Tino Prosenik. O osvajanju hrvatskog tržišta franšizama govorit će Mihael Sviben, suvlasnik franšiza Domino’s Pizza i F45, dok će Ivica Horvat, izvršni direktor IT tvrtke Factory o stvaranju izvrsnosti u onome čime se baviš.

Šahovski velemajstor Alojzije Janković i bivši profesionalni košarkaš Damjan Rudež, razotkrit će kakvu ulogu u postizanju cilja ima disciplina. Manuela Šola, direktorica Komunikacijskog laboratorija, pričat će o vrijednosti znanja, a Ilija Brajković, izvršni direktor agencije Kontra, mlade će podučiti kako pripremiti dobar elevator pitch.

Program će voditi Frano Ridjan, a među moderatorima panela je Ana Radišić. Ulaznice za konferenciju prodaju se putem sustava Entrio, a više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici.