Pretraga

Aplikacija s karakterom: Carrot se ljuti i kažnjava vas ako ne izvršite listu zadaća

A- A+

Aplikacija s ‘to do’ listama ima zaista mnogo na izbor, međutim, puno ljudi često ignorira zadatke koji su sami sebi zadali za obaviti. Ukoliko nabavite Carrot, to vam se više neće događati, jer ova simpatična aplikacija naljutit će se na vas, i kazniti vas vrijeđanjem i dosađivanjem.

‘Carrot to do list’ nova je aplikacija koja pomaže ljudima da obavljaju zadatke koji su si zapisali na vrijeme. Na prvi pogled izgleda kao svaka druga ‘to do lista’, ali od ostalih takvih aplikacija razlikuje se upravo po tome što na ispunjavanje zadataka motivirara dodjeljivanjem bodova i virtualnih nagrada, a ignoriranje kažnjava promjenama raspoloženja i dosađivanjem.

Izdvojeni članak

Napravljena aplikacija koja će vas uljepšati na fotografijama

Carrot je zapravo kombinacija aplikacije u kojoj je moguće imati listu zadaća, igri, osobnog asistenta i motivatora. Ispunjavanje dnevnih zadataka tako postaje igra, u kojoj ste ispunite li sve zadatke koje trebate, nagrađeni prelaskom na višu razinu i novim mini igricama. Zanimljivije je, međutim, ono što se dogodi kad ignorirate zadatke koje trebate obaviti. Carrot postaje ljuta, izbacuje uvrede, i prijeti, prenosi Business Insider.

Tako vas ne treba iznenaditi nazove li vas ona ‘ljenčinom’ ili ‘nesposobnjakovićem’. Na taj način ona vas potiče da svoje zadatke obavljate sustavno i na vrijeme, a u tome se možete natjecati s ostalim korisnicima, i sve to podijeliti na društvenim mrežama.  Pogledajte fotogaleriju.