Pretraga

[Aplikacija tjedna] Ako često naručujete s interneta, ova će vam aplikacija olakšati praćenje paketa

A- A+

Parcels je aplikacija namijenjena onima koji često naručuju s interneta i muku muče s praćenjem paketa. Aplikacija, naime, na jednom mjestu skuplja sve podatke o vašim paketima i uveliko olakšava njihovo praćenje. Dostupna je za besplatno preuzimanje na Google Play Storeu i Apple App Storeu.

Foto: Unsplash

Bilo da tu i tamo naručite nešto s interneta ili vam novčanik svaki tjedan pati od novih narudžbi, praćenje paketa ponekad zna biti frustrirajući proces.

Postoje, naravno, oni koji nemaju problema s nestrpljenjem, pa nikada ni ne provjere taj neobični broj za praćenje, no mnogi svako malo imaju potrebu vidjeti gdje se njihov paket nalazi i kada će im taj novi komad robe stići na kućni prag.

Izdvojeni članak

[Aplikacija tjedna] Ne znate što obući? Pronašli smo aplikaciju koja će vam odabrati idealnu kombinaciju

Ako ste i vi jedan od njih, onda će vam se aplikacija Parcels uvelike olakšati sve nezgode s praćenjem paketa. Riječ je, dakle, o besplatnoj aplikaciji u koju je moguće dodati sve pakete koje ste naručili i s lakoćom pratiti proces dostave.

Za dodavanje paketa u aplikaciju, potrebno je kliknuti na ikonicu plusa u donjem desnom kutu. Tada se, naime, treba upisati broj pošiljke, koju onda možete prigodno nazvati. Primjerice, ako čekate nove tenisice, pošiljku nazovite ‘tenisice’ i slično.

Klikom na paket, prikazat će se jedna vremenska crta na kojoj piše točan status pošiljke. Uz to, pisat će i točan datum te vrijeme kada je pošiljka, primjerice, stigla u Zagreb, kada je stavljena u dostavno vozilo i tako dalje.

Screenshot: Parcels

Uz sve to, moguće je spojiti vaš AliExpress, eBay, Joom, Wish, Shein, iHerb i Amazon račun, pa će Parcels automatski crpiti podatke o vašim pošiljkama.

Aplikacija nudi i premium opciju koja košta 30 kuna godišnje, a koja omogućuje slanje obavijesti kada dođe nova informacija o paketu.