Pretraga

[Aplikacija tjedna] Ova besplatna aplikacija prati vaš san i nježno vas budi

A- A+

Ako imate problema sa spavanjem ili buđenjem, Sleep as Android: Smart alarm idealan je za vas. Riječ je o besplatnoj aplikaciji koja korisnicima pruža analizu sna te postupno i lagano buđenje ujutro. Dostupna je za preuzimanje na Google Play Storeu.

Foto: Unsplash

Nedostatak sna i stres može biti izrazito štetan za naše zdravlje. Moderni način života poprilično je ubrzan, i prava je pogodnost moći spavati osam sati te se buditi bez alarma na mobitelu.

Toga su svjesni i kreatori aplikacije Sleep as Android, koji pomoću nje žele korisnicima pružiti lagano i postupno buđenje, koje će u konačnici donijeti manje stresa, veći osjećaj odmora te bolji san po noći.

Izdvojeni članak

[Aplikacija tjedna] Nova društvena mreža sve je popularnija: Nema puno prostora za filtre i namještanja

Riječ je o besplatnoj aplikaciji koja je dostupna za preuzimanje na Google Play Storeu, a koju je do sad preuzelo preko 10 milijuna korisnika. Naime, Sleep as Android nudi detaljno praćenje sna, koje uključuje povijest spavanja te statistiku koliko je korisnik vremena proveo u dubokom snu.

Sučelje je vrlo jednostavno za korištenje, pa se gotovo svatko može snaći. Štoviše, tu je i opcija snimanja zvuka, pa tako aplikacija može pratiti i vaše hrkanje. Sleep as Android također će podsjećati korisnike da postave u koliko idu spavati te će ih potaknuti da svoj mobitel stišaju ili ga stave na zrakoplovni način rada.

Na koncu, kao što smo već prije spomenuli, korisnici unutar aplikacije mogu postaviti alarm, pa će ih Sleep as Android, uz lagane zvukove ptica, vjetra ili mora, buditi iz sna.