Pretraga

[Aplikacija tjedna] Ukrasite svoje fotografije uskršnjim motivima uz ovaj jednostavni uređivač

A- A+

Capture Easter Bunny in Photos aplikacija je namijenjena onima koji su puni uskršnjeg duha. Uz brojne mogućnosti uređivanja fotografija, postoji i mnoštvo uskršnjih realističnih naljepnica koje možete dodati na svoje fotografije.

Foto: Unsplash

Uskrs je pokucao na vrata, a s njime su stigli i preslatki zečići sa šarenim pisanicama, koje, zahvaljujući ovoj aplikaciji, možete staviti u vaše fotografije.

Capture Easter Bunny in Photos na prvi je pogled jednostavni uređivač fotografija, no na drugi ipak nije. Naime, uz dodatak dodavanja realističnih naljepnica uskršnjih zečeva i pisanica, u nekoliko jednostavnih koraka možete dobiti zabavnu fotografiju prikladnu za blagdane.

U aplikaciju je za početak potrebno učitati željenu fotografiju iz vaše galerije. Nakon toga, otvorit će se uređivač s mnoštvo opcija, kao što su prilagođavanje kontrasta, svjetline, jačine boja, dodavanje filtra, teksta te okvira.

Screenshot: Google Play

No, uz te, već viđene opcije kod gotovo svih uređivača, nalazi se i ona za uskršnje naljepnice na kojima su zečevi i pisanice – sve što trebate za prigodnu fotografiju za Uskrs.

Naljepnicama možete manipulirati kako god vas je volja, a možete ih čak i uređivati, kako bi konačni rezultat izgledao što realističniji. Evo kakvu smo mi fotografiju napravili u samo nekoliko trenutaka.

Foto: srednja.hr

Valja istaknuti da je aplikacija dostupna za besplatno preuzimanje na Googleovom Play Storeu, a uz uskršnje naljepnice, korisnici mogu izabrati i one božićne.