Pretraga

Dan prije velikog koncerta donosimo Bieberovu listu želja: U Areni želi Jaccuzzi i domaće štrukle

A- A+

I dok se još sitno broji pred veliki koncert planetarno popularnog Justina Biebera, a mnogi obožavatelji iz cijele Hrvatske već kreću put Zagreba kako bi ugrabili najbolja mjesta za sutrašnji spektakl, 22-godišnja zvijeda našim je organizatorima poslala listu želja koje se moraju pridržavati.  

Izdvojeni članak

Senzacionalno: Justin Bieber dolazi u Zagreb!

Iako je vrijeme njegovog dolaska u hotel u kojem će odsjesti obavijeno velom tajne, organizatori su otkrili s koliko osoba u pratnji pjevač dolazi, koje delicije će se naći na njegovom tanjuru te koje posebne zahtjeve ima. Što se tiče samog smještaja poznato je samo da je kanadski ‘zločesti dečko’rezervirao apartmane u tri luksuzna zagrebačka hotela – Sheratonu, Esplanadi i Westinu i to pod tajnim imenom kako bi se osigurao da ga prilikom dolaska neće dočekati vojska obožavatelja.  

Posebno instalirana jaccuzzi kada i domaći štrukli

Bieber dolazi s vlastitom ekipom i popisom stvari koje mu organizatori trebaju osigurati kako bi se i na turneji osjećao kao kod kuće. Jedan od najvećih zahtjeva posebna je jacuzzi kada u kojoj se opušta nakon svakog nastupa te mora biti dodatno ugrađena na samoj lokaciji održavanja koncerta. 

Neke od stvari bez kojih Justin ne može te će za njega morati biti uvezene iz Kanade su i posebni slatkiši Big Foots i Sour Patch, a neće smjeti nedostajati ni pahuljica Captain Crunch u kojima Justin uživa u svako doba dana. 

Također, pjevaču i cijeloj njegovoj pratnji osobni kuhar će pripremati hranu od svježih i domaćih namirnica kupljenih u srijedu ujutro na Dolcu. Jedan od specijaliteta koji se naći na Justinovom tanjuru je svježa jadranska riba, a izrazio je želju da proba i štrukle. Kao veliki obožavatelj pizze tražio da mu se dostavi najbolja u Zagrebu napravljena s isključivo najkvalitetnijim sastojcima i ispečena u drvenoj peći.

Izdvojeni članak

Justin Bieber se žestoko ‘izblamirao’ tetovažom

Dvije tisuće različitih trzalica

Osim što će svojim hitovima zapaliti publiku, za svoje belibere, Justin će čak i zasvirati gitaru i klavir, a oduševit će ih i svojom vještinom na bubnjevima. Za svoje live svirke Justin tijekom turneje koristi preko 20 različitih gitara i više od 2000 trzalica izrađenih posebno za njega, na pozornici je postavljeno 15 bubnjeva za koje se tijekom svakog nastupa potroši preko 10 para palica. 

Da od ovog izuzetno talentiranog glazbenika svi posjetitelji mogu očekivati spektakl za pamćenje pobrinut će se i više od 150 osoba koje ga prate na svakom koncertu i koji uključuju prateći bend, pjevače, plesače i druge. Jedan od njih je i njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James koji će nastupiti na after partyju. 

Da nije samo Justinov nastup ono što će oduševiti obožavatelje pobrinut će se ekipa zadužena za produkciju koja u Zagreb dolazi s čak 50 kamiona impresivne i tehnički najnaprednije opreme. U više od 1000 sanduka teških preko 100 tona nalazi se više od 100 kilometara kablova i žica, najmodernija rasvjeta, izvanredna tehnika za posebne specijalne efekte te preko 100 ručnika, a sve će to 300 osoba postaviti i rastaviti u samo jednom danu.

Svjetska turneja Purpose započela je u Seattleu 9. ožujka, a završava 24. travnja sljedeće godine u San Joseu u Costa Rici.