Pretraga

[Video] Biberomanija tresla Arenu: Cola tekla u potocima, a djevojke mahnito padale u nesvijest

A- A+

Pod strogim nadzorom roditelja i zaštitara, sinoć je gotovo 20.000 gorljivih obožavatelja u glas pjevalo hitove najveće pop zvijezde među tinejdžerima. U sklopu svjetske turneje ‘Purpose Tour’, Justin Bieber održao je koncert u zagrebačkoj Areni, a zahvaljujući 100 tona opreme, preko nekoliko stotina ljudi u organizaciji te sjajnim glazbenicima i plesačima, kanadski pjevač priredio je mlađahnoj publici spektakl o kojem će još dugo pričati.

Foto: srednja.hr

Izdvojeni članak

Dan prije velikog koncerta donosimo Bieberovu listu želja: U Areni želi Jaccuzzi i domaće štrukle

I dok se na društvene mreže postaju zadnja videa i fotke sa sinoćnjeg koncerta i smišljaju što bolji heštegovi, jedno je sigurno; Justin Bieber ostavio je bez daha publiku koja je jučer pristizala iz svih krajeva Hrvatske i svijeta. Djevojke su vrištale, plakale i doslovno padale u nesvijest, a omiljeno gazirano bezalkoholno piće teklo je u potocima pa je za zaključiti kako hrvatskim pivovarama Bieber nije donio pretjerano ništa pozitivno.

Kako bi osigurali što bolja mjesta, rijeke mladih u pratnji roditelja slijevale su se u Arenu već kasno poslijepodne, a neki su zbog omiljenog pjevača potegnuli iz svih krajeva svijeta uključujući Australiju, Grenland, Izrael i SAD. Uz par hot-dogova, pokojeg selfija, zagrijavanja uz predgrupe, prava euforija u dvorani nastala je iza 20:00 sati kada se u prozirnom kubusu 22-godišnjak spustio na stage, a obožavateljice su u jednom trenutku čak nadjačale Justinov glazbeni performans.

– Došli smo iz Austrije samo kako bi vidjeli našeg najdražeg pjevača. Prvi put smo na koncertu, ali i u Hrvatskoj i očekujemo pravi show i jako dobru zabavu. Stigli smo danas i spavat ćemo u autu negdje na parkiralištu do sutra. Ovo se ne propušta, kazali su nam simpatično kostimirani Austrijanci.

Da se očigledno Bieberov spektakl ne propušta sve i ako nisi pretjerani fan, otkrile su nam djevojke iz Ljubljane.

– Došle smo iz Ljubljane. Ni ja ni prijateljica nismo veliki fanovi, ali došle smo da ga vidimo. Najdraža pjesma mi je ‘Love yourself’, kazala nam je Tjaša iz Ljubljane koja je svoju kartu bez obzira što nije veliki obožavatelj osigurala već u siječnju.

Izdvojeni članak

11 stvari o Justinu Bieberu koje morate znati prije njegova zagrebačkog koncerta

Na pozornici se plakalo, plesalo, podizalo u zrak, letilo, plivalo u bazenu, skakalo na trampolinu podignutom iznad publike, a totalni kaos nastao je kad je Bieber odlučio uz pet pitanja iz publike porazgovarati sa ženskim dijelom publike.

Mrzili ga ili ne, za zaključiti je da će Belieberi još dugo biti prepuni dojmova s produkcijski vrhunsko odrađenog koncerta, jer uz dobre svjetlosne i ine druge efekte za toplinu i srčanost ionako nitko ne pita.