Pretraga

Dugo smo ovo čekali: povratak Cajklape s novim hitom naslova ‘Korontena’

A- A+

Jedna od najpoznatijih acapella grupa u Hrvatskoj, Cajklapa, se nakon duge pauze napokon vratila i ponovno nas oduševila. Snimili su kratki video posvećen koronavirusu i nakon par dana skupili preko devet tisuća pregleda!

Cajklapa; Facebook

Cajklapa je glazbena acapella skupina koja nas je prvi put oduševila kada se pojavila na Supertalentu 2016. godine. Ono što ih razlikuje od ostalih pjevačkih skupina jest to što pjevaju gotovo isključivo cajke. Možda ne isključivo, ali poznati su po svojim mash-upovima u kojima spajaju nespojivo.

Izdvojeni članak

Cajklapa: Cecu i Nedu Ukraden pjevaju na klapski način!

Od kombinacije Thompsona i Abbe, pa do Wild Kilos (kombinacija cajke Kilo gore, kilo dole i eurovizijske pjesme Wild Dances), sve što spoje zvuči genijalno. Iako postoji još acapella skupina, nitko nema ovakav pristup odabiru pjesama koje će izvoditi.

Ovaj put su se vratili s mash-upom najboljih cajki 2012 godine, ali u korona ruhu pa je naslova Korontena. Radi se o pjesmama koje (skoro) svi znaju, no s nešto izmijenjenim tekstom, pa vas tako na primjer na haubi Audija R8 čeka dezinficijens.

Ovo je jedna od onih dobrih stvari koje se rode iz dosade karantene, a nadamo se da će nastaviti sa snimanjem novog materijala i nakon što prođe ova situacija.