Pretraga

Facebook korisnicima poslao obavijest vezanu uz koronavirus, jeste li ju dobili?

A- A+

U ovim trenucima prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije u svijetu je koronavirusom zaraženo 98.202 osobe (od čaga 11 u Hrvatskoj), dok je 3.381 osoba preminula. Kako bi se usporio porast broja zaraženih, Facebook je korisnicima poslao važnu poruku.

Screenshot: Facebook

– Pomozite spriječiti širenje koronavirusa, naslov je obavijesti koju je Facebook ovih dana poslao svojim korisnicima.

Izdvojeni članak

U susjednoj državi koronavirusom zaražena nastavnica, 112 učenika u karanteni: Studenti imaju obranu preko Skypea

U njoj je navedeno web mjesto na kojem korisnici mogu pratiti najrelevantnije i najtočnije informacije vezane uz virus, što je u Hrvatskoj službena stranica Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

– Kada je riječ o zdravlju, svi želimo najbolje za sebe i svoje obitelji. Pratite najnovije informacije koje objavljuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo kako biste pomogli u sprečavanju širenja koronavirusa, stoji u poruci Facebooka uz dodatak ‘posjetite hzjz.hr‘.

Klikom na samo poveznicu koju nudi Facebook odmah se otvara rubrika ‘Koronavirus – najnoviji podatci’, koju HZJZ svakog dana do 15 sati ažurira najnovijim podacima o virusu. Ondje tako možete pronaći najnovije preporuke postupanja, epidemiološke podatke, najnovije informacije o virusu, statističke podatke o broju zaraženih i umrlih, kao i upute za osobe koje dolaze iz inozemstva.