Pretraga

[Video] Navijačka groznica ‘zapalila’ dom na Savi: Pogledajte kako studenti slave pobjedu rukometaša

A- A+

Hrvatska rukometna reprezentacija slavila je protiv Norveške u zadnjim sekundama utakmice te pobjedom 29:28 izborila svoje prvo finale velikog natjecanja u posljednjih deset godina. Uživaju navijači diljem Lijepe naše, a posebno su dobro proslavili studenti, stanovnici doma “Stjepan Radić” na Savi.

Slavlje na balkonu četvrtog paviljona (Foto: Privatna arhiva)

Nije moglo proći bez stresa, ali slavlje je utoliko bolje. U krcatoj drugoj menzi atmosfera je nakon utakmice bila itekako vesela. Puštanje pjesama na zvučnik dovelo je do zajedničkog pjevanja prisutnih te navijanja vatrenijih navijača.

Nije se slavilo samo unutra, već i vani. Ekipa iz četvrtog paviljona u velikom je broju izašla na balkone, otpjevavši „Morsku vilu“ Daleke obale. Snimila ih je sustanarka Hana.

– Utakmica se gledala u Roku. Na povratku zatekle smo veliko slavlje u susjednom 4. paviljonu. Ekipa je imala zvučnik, ali intervencijom zaštitara morali su ga ugasiti te se slavlje nastavilo ovako kako vidite. Trajalo je pola sata te su se studenti nakon toga vratili učenju za ispitne rokove, zaključila je Hana Črnjević.