Pretraga

Fotogalerija: Miss Kosova najviše izgleda za svjetsku krunu među djevojkama iz regije, naša Riječanka ju slijedi

A- A+

Nešto više od dva tjedna prije održavanja izbora za Miss svijeta, kladioničari diljem svijeta se bave prognozama koja će ljepotica ponijeti laskavu krunu u Indoneziji. Kada govorimo o trenutnim plasmanima djevojaka iz našeg okruženja, najbolje kotira predstavnica Kosova, koja trenutno zauzima 14. mjesto, dok je naša predstavnica, Riječanka Lana Gržetić na 25 mjestu.

U Indoneziji se 28. rujna održava izbor za Miss svijeta, pa su se kladioničari diljem svijeta angažirali u predviđanjima koja će djevojka pobijediti. Prema oddscheckeru.com odnosno stranici koja prikuplja rezultate mnogobrojnih svjetskih kladionica, trenutačno se najveće šanse za pobjedu daju brazilskoj predstavnici, a najmanje djevojci iz Tanzanije.

Izdvojeni članak

Maturantica (18) iz Rijeke nova miss Hrvatske: Frajeri mi rijetko prilaze

Riječanka druga po plasmanu u regiji

Kada je riječ o hrvatskom okruženju trenutno najveće šanse za pobjedu ima ljepotica s Kosova Antigona Sejdiu, koja je trenutno 14. po plasmanu.

Riječanka i hrvatska predstavnica Lana Gržetić, nalazi se na 25. mjestu po šansama za krunu.

O tome kako se Lani predviđa veći uspjeh od 25. mjesta svjedoči podatak da su opklade na nju, među pet najčešćih, prema istom spomenutom portalu.

Izdvojeni članak

Maturantica Melita je nova hrvatska Miss Universe

Slovenki minimalni izgledi, Crnogorka također na začelju

Koliko su kladioničari, ali i kladionice uvjereni u pobjedu Brazilke, govori podatak da ćete za ulog od jednog dolara na ovu djevojku, dobiti samo još jedan dodatni. Primjerice uložite li dolar na Lanu, u slučaju njene pobjede možete zaraditi 40 dolara.

Već smo napomenuli da se predstavnici Tanzanije daju najmanji izgledi za pobjedu u konkurenciji 128 djevojaka iz cijelog svijeta. Od ostalih djevojaka iz regije, miss Srbije je Aleksandra Doknić zauzima 53. mjesto, bosanskohercegovačka predstavnica Sanda Gutić je po izgledima za pobjedu 64.

Makedonka Kristina Spasenoska 12 je mjesta iz predstavnice BiH. Među zadnjih 30 našle su se miss Crne Gore Ivana Milojko na 104. mjestu, dok je Maja Cotič iz Slovenije 107.