Pretraga

Genijalni gamer nasamario tisuće varalica u Counter Strike-u

A- A+

Dok je igrica, bit će i varanja. Cheatovi, šifre i slične smicalice oduvijek su prisutne u svim oblicima računalnih igrica. Kada si netko olakšava igru na svom računalu, jedna je stvar, ali kada se varanje koristi u igrama s više igrača, kvari igru svima. Jedan se igrač popularnog Counter Strikea varalica odlučio riješiti njihovim oružjem- varkom.

YouTube; Screenshot

Svi koji su ikada igrali Counter Strike, znaju koliko su iritantni igrači koji cheatovima dolaze do beskonačnog helatha ili municije. Više od 3.000 njih nasjelo je na varku igrača AndroidL, piše TechWorm.

AndroidL napravio je i objavio besplatne ‘cheatove’ za igru Counter Strike: Global Offensive koje su drugim igračima omogućavale razne varke, od beskonačnog zdravlja i municije do gledanja kroz zidove. Njegove su šifre daval reklamirane rezultate, ali je u njima podmetnuto još nešto. 

Kada bi varalica skinula cheat, kut gledanja u igrici bi mu se promijenio na način koji inače nije moguć. To bi aktiviralo sigurnosni sustav igrice koja bi varalici automatski zabranili igranje. 

AndroidL objavio je tri cheata u razdoblju od dva tjedna, a na njih se navodno uhvatilo nešto više od 3.000 varalica.