Pretraga

Haljine do 200 kn za vaš najluđi provod godine!

A- A+

Nije bitno slavite li Novu Godinu na kućnom party-u ili u nekom klubu, vjerojatno sada već tražite idealan outfit za najveće slavlje godine. Mi smo se potrudili i za vas pronašli najbolje haljine u kojima ćete zablistati i u novu godinu ući u prekrasnoj odjevnoj kombonaciji.

Unsplash

Nakon Božića su svi već potrošili velike svote novaca na poklone pa za proslavu Nove Godine traže što jeftinije opcije, pogotovo kod odjevne kombinacije. Zato smo pronašli haljine idealne za doček i to do 200 kn kako ne bi u siječanj ušli u minusu. Od malih crnih haljina do šljokičastih, sjajnih i zabavnih haljina, sve ih možete pronaći u našoj galeriji. Sniženja su počela pa je samim time izbor super haljina za manju cijenu puno veći i raznovrsniji.
U galeriji je velik izbor malih crnih haljina, ali s ovim haljinama se ne morate brinuti da ćete se stopiti u masi jer su sve posebne i imaju dovoljan twist da se istaknete i osjećate posebno. Pronađite ih u galeriji i odaberite svog favorita, a ako takve haljine ipak nisu vaš stil, možete naći i midi haljine, haljine prekrivene šljokicama, haljine s printom itd.

Bershka 130 kn

Bershka 130 kn

Reserved 200 kn

Bershka 130 kn

Zara 200 kn

Reserved 100 kn

Zara 100 kn

Zara 150 kn

Zara 150 kn

Zara 150 kn