Pretraga

Ne možete se držati novogodišnjih odluka? Možda vam ova aplikacija može pomoći

A- A+

Aplikacija New Year’s Resolution namijenjena je svima koji si žele olakšati držanje novogodišnjih odluka. Vrlo je jednostavna za korištenje te se može besplatno preuzeti i instalirati putem Google Play trgovine aplikacijama.

Screenshot: Google Play

Stigla nam je 2023. godina, a s njom već tradicionalno i raznorazne novogodišnje odluke. Bilo da želite krenuti u teretanu, redovno učiti i pisati zadaće, čitati više knjiga ili početi štedjeti, činjenica je da se teško držati odluka koje smo tako ambiciozno donijeli na najluđu noć  u godini.

Srećom, uz pomoć interneta i pametnih telefona, i taj se mukotrpni proces držanja odluka može olakšati. Listajući kroz Google Play Store, pronašli smo New  Year’s Resolution aplikaciju. Riječ je, naime, o besplatnoj aplikaciji koja ima svega nekoliko stotina preuzimanja, a koja je prema našem mišljenju idealna za one koji žele nešto promijeniti u novoj godini.

Izdvojeni članak

Pokusi kod kuće ne moraju biti komplicirani: Pokrenuta besplatna aplikacija kroz koju ih možete vježbati

Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje i funkcionira na bazi klasičnog to do sučelja. Drugim riječima, klikom na ikonicu plusa u donjem desnom kutu stvarate novogodišnje odluke, koje je zatim jednostavno moguće pratiti  i označiti kao dovršene. Detaljne analize nema, što je, prema našem mišljenju, još i bolje, jer ne komplicira ono što ne treba komplicirati.

U aplikaciji se može upisati ‘beskonačno’ novogodišnjih odluka, a moguće ih je upisivati i tijekom godine, ako vam slučajno još koja padne na pamet. Dobra je opcija i to što se odluke lako mogu prenijeti na, primjerice, Android tablet te što postoji mogućnost filtriranja prema završenim odlukama ili onima na kojima tek radite.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap