Pretraga

Ne možete se držati novogodišnjih odluka? Možda vam ova aplikacija može pomoći

A- A+

Aplikacija New Year’s Resolution namijenjena je svima koji si žele olakšati držanje novogodišnjih odluka. Vrlo je jednostavna za korištenje te se može besplatno preuzeti i instalirati putem Google Play trgovine aplikacijama.

Screenshot: Google Play

Stigla nam je 2023. godina, a s njom već tradicionalno i raznorazne novogodišnje odluke. Bilo da želite krenuti u teretanu, redovno učiti i pisati zadaće, čitati više knjiga ili početi štedjeti, činjenica je da se teško držati odluka koje smo tako ambiciozno donijeli na najluđu noć  u godini.

Srećom, uz pomoć interneta i pametnih telefona, i taj se mukotrpni proces držanja odluka može olakšati. Listajući kroz Google Play Store, pronašli smo New  Year’s Resolution aplikaciju. Riječ je, naime, o besplatnoj aplikaciji koja ima svega nekoliko stotina preuzimanja, a koja je prema našem mišljenju idealna za one koji žele nešto promijeniti u novoj godini.

Izdvojeni članak

Pokusi kod kuće ne moraju biti komplicirani: Pokrenuta besplatna aplikacija kroz koju ih možete vježbati

Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje i funkcionira na bazi klasičnog to do sučelja. Drugim riječima, klikom na ikonicu plusa u donjem desnom kutu stvarate novogodišnje odluke, koje je zatim jednostavno moguće pratiti  i označiti kao dovršene. Detaljne analize nema, što je, prema našem mišljenju, još i bolje, jer ne komplicira ono što ne treba komplicirati.

U aplikaciji se može upisati ‘beskonačno’ novogodišnjih odluka, a moguće ih je upisivati i tijekom godine, ako vam slučajno još koja padne na pamet. Dobra je opcija i to što se odluke lako mogu prenijeti na, primjerice, Android tablet te što postoji mogućnost filtriranja prema završenim odlukama ili onima na kojima tek radite.