Pretraga

Instagram nagradna igra: Poklanjamo 12 ulaznica za ZKM

A- A+

Vrijeme je za još jednu nagradnu igru u kojoj vas vodimo u kazalište. Ovoga puta riječ je o dvije predstave, Pansion Eden i Črna mati zemla, a za svaku od njih poklanjamo 3×2 ulaznice. Kako bi osvojili ulaznice za jednu od navedenih predstava, zaigrajte nagradnu igru na našem Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BwJomF1lHOR/

U nagradnoj igri poklanjamo tri puta po dvije ulaznice za predstave Pansion Eden koja igra 16. travnja i Črna mati zemla koja igra 19. travnja. Da bi osvojili karte, u komentaru ispod objave trebate napisati koju predstavu želite gledati i označiti osobu koju vodite sa sobom.

Predstava Pansion Eden premijerno je izvedena u ZKM-u u prosincu, a to je djelo mađarskog redatelja Árpáda Schillinga, ujedno i prva njegova režija u Hrvatskoj.

U središtu je predstave svadba, obitelj za stolom, veselje, ali i napeta atmosfera trilera koji vodi razotkrivanju tajni. Koje tajne kriju članovi obitelji? Kakve reakcije i odnose uzrokuju? Možda u tome prepoznate i svoju obitelj ili obiteljsku priču iz susjedstva, priču iz života oko nas.

Predstava Črna mati zemla postala je sinonim Zagrebačkog kazališta mladih i jedno je od najpopularnijih predstava ove sezone. Roman Črna mati zemla Kristiana Novaka, po kojoj je napravljena predstava, veliki je hit i ponudio je neke od najganutljivijih momenata u suvremenoj hrvatskoj prozi.

Cijene ulaznica za studente za sve izvedbe u ZKM-u je 30 kuna, a besplatno možete pogledati izvedbe Pansion Eden 16. travnja i Črna mati Zemla 19. travnja, ako zaigrate nagradnu igru na našem Instagramu!