Pretraga

Izabrana Miss svijeta, saznajte kako se plasirala naša Riječanka

A- A+

Laskavu titulu Miss svijeta ove je godine na Baliju odnijela prelijepa Filipinka Megan Young, a uz bok su joj stale predstavnice Francuske i Gane. Naša Lana Gržetić nije uspjela ući u polufinale.

Jučer je održano tradiconalno natjecanje za Miss svijeta, a ove je godine titulu najljepše ponijela lijepa predstavnica Filipina Megan Young (20). Kao prva pratilja izabrana je Francuskinja Marine Lorphelin (20), a druga Miss Gane Naa Okailey Shooter (23). U natjecanju ljepote sudjelovale su djevojke iz 129 zemalja svijeta.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Miss Kosova najviše izgleda za svjetsku krunu među djevojkama iz regije, naša Riječanka ju slijedi

– Među deset djevojaka koje su ušle u završnicu ovogodišnjeg natjecanja nema hrvatske predstavnice Lane Gržetić, a uz filipinsku, francusku i gansku ljepoticu među prvih deset su još i predstavnice Brazila, Australije, Nepala, Velike Britanije, Indonezije, Španjolske i Jamajke, piše RTL.

Finale izbora za Miss svijeta održano je na Baliju pod visokim osiguranjem, nakon što su se indonezijski islamisti usprotivili održavanju događaja. Megan Young rođena je u SAD-u, iz kojeg se odselila već s deset godina, te ostvarila zavidnu glumačku karijeru.