Pretraga

Izlazi nova sezona Black Mirrora, poznato i kada: Pogledajte prvi teaser video

A- A+

Izašao je prvi teaser za šestu sezonu Black Mirrora, koji otkriva da nove epizode ove megapopularne serije izlaze na Netflixu već ovog lipnja. Teaser otkriva raznorazna poznata glumačka lica, kao i činjenicu da će nova sezona biti najmračnija do sada.

Na službenom YouTube kanalu Netflixa, ovoga je tjedna osvanuo prvi teaser za novu sezonu megapopularne serije Black Mirror. Iako još ništa nije u potpunosti poznato, može se zaključiti da će nova sezona Black Mirrora biti znatno mračnija od onih prethodnih, uz više kinematografskih elemenata koji će sve to spojiti u jednu disfunkcionalnu i distopijsku realnost.

Kako prenosi Variety, u šestoj sezoni Black Mirrora pojavit će se mnogobrojna poznata glumačka lica, uključujući Aarona Paula, Annie Murphy, Michaela Ceru, Salmu Hayek Pinault, Dannyja Ramireza i brojne druge. Kreator serije, Charlie Brooker, najavio je da će nova sezona biti ‘najnepredljivija, najneočekivanija i najnedefiniranija’ do sada.

Izdvojeni članak
netflix

Novi projekt tvorca serije Black Mirror: Snima se mockumentary o 2020. godini

– Djelomično kao izazov, a djelomično kako bih stvari održao svježima i za sebe i za gledatelje, započeo sam ovu sezonu namjerno preokrenuvši neke od svojih temeljnih pretpostavki o tome što očekivati. Shodno tome, ovaj put, uz neke od poznatijih Black Mirror elemenata, imamo nekoliko novih, uključujući neke za koje sam se prije slijepo zakleo da serija nikada neće imati, otkrio je Brooker za Variety.

Nedavno objavljeni teaser otkrio je i da će nova sezona Black Mirrora izaći u lipnju ove godine. Podsjetimo, Black Mirror započeo je s emitiranjem 2011. godine na Chanelu 4 u Velikoj Britaniji. Nakon prve dvije sezone, završio je na Netflixu, kada je stekao i svoju popularnost koju ima sada.