Pretraga

Još samo danas ulaznice za brucošijadu po 70 kuna: Evo gdje ih sve možete nabaviti

A- A+

Brucošijada srednja.hr prva je brucošijada koju organiziramo. Održava se sutra, 4. studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo. Još danas možete nabaviti ulaznice po 70 kuna / 9,29€, evo i gdje!

Za našu prvu brucošijadu pripremili smo party u Boogaloou na dva floora. Na jednom će nastupati 2 kitice, Neki to vole vruće, Ružno Pače i Dino Blunt, a prije i nakon koncertu glazbu će puštati DJ Indy, dok će na drugom flooru biti Trash party te će glazbu puštati DJ Kiki B. i DJ Sin.

Ulaznice još danas možete nabaviti po cijeni od 70 kuna / 9,29€, a na dan koncerta moći će se kupiti na ulazu po cijeni od 90 kuna / 11,95€. Ulaz u Boogaloo je od 21h, a koncerti počinju u 22h.

Ulaznice možete nabaviti putem sustava Core Event, ali i na fizičkim lokacijama: u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18, Rockmarku u Ulici Hrvatske bratske zajednice 4 te u Drito baru na Horvaćanskoj cesti 23a.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.