Pretraga

Brucošijada srednja.hr održava se ovoga petka: Donosimo satnicu

A- A+

Ove godine po prvi puta organiziramo vlastitu brucošijadu! Održat će se ovoga petka, 4. studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo. Brucošijadom želimo poželjeti dobrodošlicu u akademsku godinu svim studentima, ali i proslaviti naš 11. rođendan s našom mlađom publikom. Pripremili smo dobar party na dva floora, a sad donosimo i satnicu!

Brucošijada srednja.hr po prvi put se održava ovoga petka – 4. studenog i to u zagrebačkom klubu Boogaloo! Za sve brucoše i studente, ali i one koji se tako osjećaju, pripremili smo party na dva floora sa četiri koncerta i 3 DJ-a.

Ulaz u Boogaloo bit će od 21:00h. Na glavnom stageu koncerti počinju od 22:00h, kada nastupaju 2 kitice, potom u 23:00h nastupaju Neki to vole vruće, u ponoć nastupa Ružno Pače, a koncertni dio večeri zaključit će Dino Blunt koji počinje u 01:00h. Prije i nakon koncerata u velikoj dvorani puštat će glazbu DJ Indy. U drugoj dvorani će od 21:00h do 04:00h biti Trash party pod palicom DJ Kiki B. i DJ Sin.

Izdvojeni članak

Ružno Pače ususret našoj brucošijadi: ‘Nisam očekivao da će mi zbog albuma bacati grudnjake, ali ne žalim se’

Ulaznice za brucošijadu možete nabaviti po cijeni od 70 kuna preko ovog linka, ili na fizičkim lokacijama: u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18, Rockmarku u Ulici Hrvatske bratske zajednice 4 te u Drito baru na Horvaćanskoj cesti 23a. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati na ulazu po 90 kuna.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.