Pretraga

U suradnji s PBZ-om dijelimo 3×2 ulaznice za Brucošijadu srednja.hr

A- A+

Ove godine po prvi puta organiziramo brucošijadu! Održat će se 4. studenog u zagrebačkom Boogaloou, a party se održava na dva floora – na jednom će svirati 2 kitice, Dino Blunt, Ružno Pače i Neki to vole vruće, a na drugom će biti Trash party. U suradnji s PBZ-om sada dijelimo tri puta po dvije ulaznice za ovaj događaj. Donosimo pravila!

Na našem Instagram profilu dijelimo 3×2 ulaznice za Brucošijadu srednja.hr | foto: srednja.hr

Brucošijada srednja.hr, naša prva brucošijada koju organiziramo, održat će se 4. studenog u zagrebačkom Boogaloou. Lineup za ovaj događaj kreirali su sami brucoši, a cijeli party će se odvijati na dva floora – na jednom će biti koncerti 2 kitice, Dino Blunt, Ružno Pače i Neki to vole vruće, a u pauzama i nakon koncerata će glazbu puštati DJ Indy, dok će na drugom flooru će cijelo vrijeme biti Trash party.

Ulaznice za brucošijadu možete nabaviti po cijeni od 70 kuna preko ovog linka, ili na fizičkim lokacijama: u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18, Rockmarku u Ulici Hrvatske bratske zajednice 4 te u Drito baru na Horvaćanskoj cesti 23a. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati na ulazu po 90 kuna.

Na našem Instagram profilu dijelimo tri puta do dvije ulaznice za brucošijadu. Sve što trebate napraviti jest lajkati tu objavu, pratiti nas i Instagram profil PBZ-a te u komentar označiti koga vodite sa sobom i kojem izvođaču se najviše veselite. Dobitnike objavljujemo 31.10.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli srednja.hr (@srednja_hr)


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.