Pretraga

Koje cipele odabrati za maturalnu? Odabrali smo nekoliko modela za svakoga

A- A+

Vrijeme maturalnih zabava već kuca na vrata, i ako već niste, vrijeme je za pronalaženje vašeg outfita. Odlučili smo vam olakšati dio posla, ali smo se odlučili fokusirati samo na jedan odjevni predmet – cipele. Za vas, i dečke i cure, smo izvukli 16 pari cipela koje možete obući za maturalnu. Bez brige, za ove cipele nećete morati potrošiti pola svoje zamišljene plaće.     

Maturalna večera jedna je od najglamuroznijih zabava na kojoj ćete bit sa cijelim svojim razredom. To je party godine kojom se zaokružuje srednjoškolsko obrazovanje pa bi, posebno za tu priliku, bilo vrijedno i srediti se kao nikada do sad. Za vas smo izvukli modele cipela iz kolekcije CCC koje ćete lako moći uskladiti sa svojim (planiranim) outfitom, bez obzira koji stil njegujete.

Ako vam je neki model cipela zapeo za oko, klikom na link ispod fotografije dolazite do web stranice gdje ih možete rezervirati, a po njih se možete uputiti u najbližu CCC trgovinu.

Ženske cipele

Mnogim djevojkama maturalna je jedna od rijetkih prilika za nositi cipele na petu. Kako ne bi bilo problema, dobro je odabrati cipele s manjom petom, kako bi hod i dalje bio samouvjeren, a udobnost zagarantirana! Izabrali smo dva modela s nižom petom koje se mogu kombinirati s različitim odjevnim kombinacijama, od kratkih i dugih kombinezona, do suknja i dugačkih haljina!

Za one koje se osjećaju sigurnije na višim petama, odabrali smo nekoliko različitih modela. Viša potpetica vas čini elegantnijom, a modeli koje smo odabrali mogu se kombinirati sa svečanim dugačkim haljinama, ženskim odijelima i dugačkim kombinezonima.

Za one koje vole opušteniji stil, odabrali smo dva modela espadrila! Njih je najbolje iskombinirati u nekom boho stilu, s lepršavom haljinom ili širokim hlačama te opuštenom i valovitom kosom. Odabrali smo model s ravnom petom i s platformom, u kojima je jednostavno hodati!

Muške cipele

Neki će reći da je dečkima ‘lakše’ pronaći kombinaciju za maturalnu jer ne mogu puno ‘fulati’. No, dečki će se složiti da to nije baš istina. Da, možda je jednostavno odabrati odijelo, ali kako se istaknuti od ostalih? Pronašli smo nekoliko pari cipela koje se mogu kombinirati i s odijelima i s malo ležernijim hlačama i košuljama za maturalnu, s kojima ćeš se sigurno istaknuti!