Pretraga

Krenule prijave za najveće svjetsko natjecanje u izradi video igara: Prijavi se!

A- A+

Najveće svjetsko natjecanje u izradi video igara Global Game Jam i ove se godine događa u Hrvatskoj. Natjecanje će se odvijati u sportskoj dvorani Srednje škole Novska, a održavat će se od 31. siječnja do 2. veljače. Prijave su u tijeku!

Global Game Jam

I ove godine Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije organizira natjecanje u izradi video igara. Riječ je o najvećem svjetskom natjecanju Global Game Jam, a zamišljen je tako da svi timovi sudjeluju iz svojih država. U Hrvatskoj natjecanje se odvija u sportskoj dvorani Srednje škole Novska.

U ovom natjecanju sudionici imaju 48 sati da stvore vlastitu video igru na zadanu temu te ih kasnije objave na Global Game Jam stranici. Natjecanje počinje 31. siječnja u 17h kada će svi sudionici saznati temu natjecanja, te imaju 48 sati kako bi od početka stvorili video igru.

Tri najbolja tima dobivaju nagrade – za prvo mjesto 5.000 kuna, za drugo mjesto 3.500 kuna te za treće mjesto 2.000 kuna.

Za vrijeme natjecanja osigurani su obroci i piće, a timovi koji nisu iz Novske imaju plaćene i troškove prijevoza. Takvi timovi se s podacima natjecatelja i registracijskom oznakom auta kojim putuju moraju javiti na mail [email protected].

Kotizacija za sudjelovanje na natjecanju iznosi 50 kuna, a prijaviti se možete ovdje.

Prijave traju do 29.1. Više informacija možete pronaći na Facebook eventu.

Do sad prijavljene timove možete pronaći na ovoj stranici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap