Pretraga

Krenule prijave za najveće svjetsko natjecanje u izradi video igara: Prijavi se!

A- A+

Najveće svjetsko natjecanje u izradi video igara Global Game Jam i ove se godine događa u Hrvatskoj. Natjecanje će se odvijati u sportskoj dvorani Srednje škole Novska, a održavat će se od 31. siječnja do 2. veljače. Prijave su u tijeku!

Global Game Jam

I ove godine Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije organizira natjecanje u izradi video igara. Riječ je o najvećem svjetskom natjecanju Global Game Jam, a zamišljen je tako da svi timovi sudjeluju iz svojih država. U Hrvatskoj natjecanje se odvija u sportskoj dvorani Srednje škole Novska.

U ovom natjecanju sudionici imaju 48 sati da stvore vlastitu video igru na zadanu temu te ih kasnije objave na Global Game Jam stranici. Natjecanje počinje 31. siječnja u 17h kada će svi sudionici saznati temu natjecanja, te imaju 48 sati kako bi od početka stvorili video igru.

Tri najbolja tima dobivaju nagrade – za prvo mjesto 5.000 kuna, za drugo mjesto 3.500 kuna te za treće mjesto 2.000 kuna.

Za vrijeme natjecanja osigurani su obroci i piće, a timovi koji nisu iz Novske imaju plaćene i troškove prijevoza. Takvi timovi se s podacima natjecatelja i registracijskom oznakom auta kojim putuju moraju javiti na mail [email protected].

Kotizacija za sudjelovanje na natjecanju iznosi 50 kuna, a prijaviti se možete ovdje.

Prijave traju do 29.1. Više informacija možete pronaći na Facebook eventu.

Do sad prijavljene timove možete pronaći na ovoj stranici.