Pretraga

Lady Gaga očajna jer ne može objavljivati nove pjesme

A- A+

Popularna pjevačica Lady Gaga je očajna jer joj pravila pop glazbe zabranjuju snimanje i objavljivanje novih pjesama. Od prvog singla 2009. godine objavila je dva albuma i prema imperativu glazbene industrije još ne smije objaviti nove pjesme, prenosi Female first.

Lady Gaga je od 2009. godine snimila dva albuma i sada tvrdi kako joj pravila u pop glazbi ne dozvoljavaju snimanje i objavljivanje novih pjesama.

www.madtownjamz.com

Imperativ glazbene industrije određuje tempo objavljivanja novih projekata, a najveći cilj ove industrije je profit. Producenti se brinu oko odnosa između ulaganja i zarade od prodanih albuma, a Gagi je teško inspiraciju uskladiti s njihovim željama.

– Znate li koliko je teško imati albume i albume novih pjesama koje vam ne mogu predstaviti. Samo ću leći na pod i zaplakati, glupa pravila pop zvijezda, napisala je Lady Gaga na Twitteru.

Izdvojeni članak

Lady Gaga osnovala svoju društvenu mrežu

Popularna pjevačica ovog je tjedna dobila nagradu za mir ‘Lennon Ono‘, koju joj je uručila Yoko Ono u Reykjaviku. Nagrađena za svoj društveni aktivizam, Gaga je izjavila kako će iznos od 50 tisuća dolara donirati dobrotvornom fondu Eltona Johna namjenjenom za liječenje side.

– Gaga je moćna i sjajno je to što svoj utjecaj koristi i za druge stvari, a ne samo za pjevanje, rekla je Yoko stavljajući naglasak na njeno zalaganje za prava homoseksualaca.