Pretraga

Little Mix nova su tinejdžerska pop senzacija

A- A+

Little Mix nova je pop senzacija iz Velike Britanije, koju čine četiri tinejdžerice, a koje se već naznačava kao nove Spice Girls. Svoj uspon su počele još prije dvije godine, pobijedivši na britanskom X Factoru, tek su nedavno vinute u zvijezde, objavom albuma ‘DNA’, s kojeg se istaknuo hit ‘Wings’. Već su uspjele stvoriti veliku bazu obožavatelja i u SAD-u, a poznato je da britanskim glazbenicima to vrlo teško polazi za rukom.

Četiri tinejdžerice Jade, Perrie, Jesy i Leigh-Anne članice su sve popularnijeg britanskog chick-benda Little Mix. Promovirale su se prije dvije godine pobjedom na X Factoru u svojoj zemlji, no nedavnom objavom albuma DNA, s naslovnim hitom Wings, ozbiljnije počinju osvajati i inozemno tržište. Neki ih već proglašavaju novim ‘Spiceicama’, iz razloga što njihove pjesme neodoljivo podsjećaju na glazbu tog popularnog pop sastava iz 90-ih, a i zbog vrlo brzog osvajanja američkog tržišta.

Izdvojeni članak

One Direction poharali MTV-jevu dodjelu nagrada

Već imaju ogroman broj sljedbenika na društvenim mrežama, na Facebooku primjerice milijun i pol, a obilježava ih i smion modni izričaj. Ovim djevojkama, predviđa se ogroman komercijalni uspjeh, a Huffington Post, donosi nekoliko razloga zašto bi to moglo biti tako.

Imaju zarazne pop pjesme

Njihova pjesma prva je koju su odaslale u SAD-a i već ima 50 milijuna pogleda na YouTube-u. No i njihove ostale pjesme kombinaciju su catchy melodija, otpjevanih sjajnim vokalima.

Već sada imaju odanu i jaku bazu obožavatelja

Već smo napomenuli fanove na Facebooku, a već diljem svijeta imaju i obožavatelje koji lude za njima. ‘Mixersi’ kako su engleski mediji imenovali zaljubljenike u Little Mix, imaju odane fanove poput onih One Directiona.

Izdvojeni članak

Justin Bieber se žestoko ‘izblamirao’ tetovažom

Jedna članica je djevojka Malika iz One Directiona, što je medijima itekako zanimljivo

Radi se o Perrie Edwards koja je u vezi s Zaynom Malikom. Ona je nešto kao Harry Styles u One Directionu, odnosno ona koju se ističe kao vođu. Mediji već neko vrijeme kopaju po vezi mladog para, što dodatno doprinosi popularizaciji Little Mixa.

Hvali ih poznati britanski lovac na talente Simon Cowell

Šef The X-Factora, na kojem su djevojke pobijedile prije nepune dvije godine, te skaut za mlade talente Simon Cowell ove djevojke smatra velikim glazbenim otkrićem. Važno je napomenuti da je on otkrio i One Direction.

Upečatljiv modni stil

Ove djevojke, koje su prosječno 20 godina stare, znaju kako outfitom privući pozornost, pa je uz glazbu često i njihova odjeća tema u medijima i među fanovima. Otkvačeno, šareno, mladenački, na momente odijevanjem podsjećaju na Rihannu ili Nicki Minaj, međutim u njihovom je stilu istaknut i jak osobni pečat.