Pretraga

Djevojčica (13) s genetskim poremećajem zapalila X Factor

A- A+

Na audiciju američkog X Factora iz sezone u sezonu prijavljuje se veliki broj talentiranih pjevača, ali i onih kandidata od kojih bi trebali skrivati mikrofone. Članovi žirija predvođeni Simonom Cowellom često nakon nastupa ostanu bez teksta, šokirani ili ganuti. Ove godine se na spomenuto natjecanje prijavila 13-godišnja Rion Paige koja nije dopustila da ju rijedak genetski poremećaj sputava te je svojom izvedbom oduševila sve prisutne.

Počela je nova sezona američkog X Factora koja, kao i dosadašnjih godina, obiluje impresivnim pjevačima, ali i onima koji svojim izvedbama uzrokuju bol u ušima.

Izdvojeni članak

Pustila glas na X Factoru pa rasplakala cijelu dvoranu

Kandidatkinja Rion Paige definitivno spada u prvu kategoriju, a osim što ova 13-godišnjakinja posjeduje izniman talent, nije dozvolila da joj rijedak genetski poremećaj bude barijera u izgradnji pjevačke karijere.

Rion je otpjevala hit od Carrie Underwood ‘Blown Away’, nakon čega je publika oduševljeno pljeskala, a članovi žirija su predvođeni Simonom Cowellom udijelili brojne komplimente mladoj pjevačici.

Arthrogryposis multiplex congenita je naziv bolesti s kojom se Rion godinama bori, a radi se o oboljenju koje uzrokuje krivljenje ručnih zglobova. – Ponekad se jako iznerviram kada ne mogu uraditi nešto što želim,a muzika mi pomaže da izrazim svoje osjećaje, istaknula je 13-godišnjakinja koja će nastaviti natjecanje u drugom krugu X Factora.