Pretraga

Nicky (16) nevjerojatnom izvedbom oduševio na X Factoru

A- A+

Nema koja država ne emitira neki talent show, X Factor ili drugu emisiju u kojoj žiri traga za novom pjevačkom zvijezdom. Iako smo istima bombardirani sa svih strana, svako malo se pojavi novi talent koji oduševi milijune diljem svijeta. Ovaj put svojim nastupom u britanskom X Factoru zadivio nas je Nicholas McDonald. Nadareni 16-godišnjak je otpjevao Adelin hit ‘Someone Like You’ te pogodio žiri, ali i ostale gledatelje ravno u srce.

Na britanskom X Factoru, među hordom talentiranih i manje nadarenih pjevača, pojavio se i 16-godišnji Nicholas McDonald. Ovaj je mladić izašao na binu te izveo jednu od Adelinih najpopularnijih i najzahtjevnijih pjesama ‘Someone Like You‘ nakon čega su uslijedile ovacije publike, ali i članova žirija.

Izdvojeni članak

Djevojka svojom pričom i pjesmom rasplakala cijeli X Factor

– Ne mogu dočekati da kupim tvoj album. Moj plavooki Nicky slušala bih tvoj glas cijeli dan, nakon Nicholasova nastupa oduševljeno je izjavila Nicole Schezinger.

Žiri se složio u tome da je 16-godišnjakov nastup bio jako emotivan, a jedinu kritku uputio mu je Gary Barlow koji je prokomentirao kako mora poraditi na svom performansu. Kako to inače biva, mladog pjevača na Twitteru i drugim društvenim mrežama podržali su mnogobrojni fanovi kao i neke poznate osobe te mu čestitale na impresivnom nastupu.

– Ne mogu vjerovati da sa svojih 16 godina možeš iznijeti takve emocije i osjećati to. Ti zaista imaš veliko srce, izjavila je Sharon Osbourne.