Pretraga

Ljubitelji šminke na aparatima: Jeffree Star kozmetika konačno je stigla u Hrvatsku

A- A+

Jeffree Star kozmetika konačno je u Hrvatskoj što znači da njegovi fanovi i zaljubljenici u njegovu kozmetiku više ne moraju plaćati poštarinu na proizvode i nestrpljivo čekati da im poštar donese paket s proizvodima koje nisu mogli prije kupovine vidjeti uživo i isprobati. Jeffree Star kozmetika je dostupna u Douglas prodavaonicama i na njihovoj online trgovini.

Jeffree Star Cosmetics/ Screenshot

Jeffree Star je beauty Youtuber i kantautor koji je poznat po svojem upečatljivom make up stilu, a njegov brend je odraz njegovog stila. Njegovi proizvodi su zato visoko pigmentirani i sadrže široke palete boje. Jeffree Star uspio je razviti brend kozmetike koje koriste poznati vizažisti, a svaki obožavatelj šminke je barem jednom slinio za nekim njegovim proizvodom.

Jeffree Star kozmetika nudi širok asortiman dekorativne kozmetike pa tako možemo pronaći ruževe, palete sjenila, pudere, korektore, highlightere i ostalo, a dostupne proizvode možete vidjeti ovdje. Jeffree Star kozmetika je cruelty free i veganska.

Od svih beauty Youtubera koji su se upustili u osnivanje make up brenda, Jeffree Star je među najuspješnijima, ako nije i najuspješniji, a to je postigao isticanjem svojim stilom iz gomile make up brendova i kvalitetom proizvoda.