Pretraga

Lovac Krešimir Sučević-Međeral prvi puta poražen u Potjeri!

A- A+

U sinoćnjoj epizodi Potjere po prvi je puta poražen do sada nepobjedivi lovac Krešimir Sučević- Međeral. Prva epizoda Potjere u kojoj je on bio lovac emitirala se krajem ožujka, a sve do sinoć niti jedna ekipa koja je igrala protiv njega nije uspjela ponijeti kući zarađeni iznos.

Screenshot: HRTi

Sinoćnja emisija Potjere još je jednom zabavila svoju vjernu publiku. Do sada neporaženog lovca Krešimira Sučevića-Međerala, uz ne previše napora, porazila je četveročlana ekipa i tako osvojila 87.500 kuna.

Izdvojeni članak

Jubilarna 350. Potjera: Ovo su najvažniji brojevi popularnog kviza

Ekipi je drago da su pobijedili najjačeg lovca i vrhunskog znalca

Tomislav, Alen, Radovan i Davor u završni su krug Potjere ušli i s ne baš prevelikim očekivanjima, budući da su znali da je Međeral do sada bio nepobjediv. Imali su četiri koraka prednosti, a točno su odgovorili na još deset pitanja, tako da su na kraju posljednjeg kruga bili četrnaest koraka ispred lovca.

– Ekipa je bila odlična, baš smo se odlično slagali i međusobno podupirali. Neke posebne taktike nije bilo, osim da budemo koncentrirani na pitanja i ne brzamo s odgovorima. Drago mi je da smo baš mi bili prvi koji smo srušili Krešimira, pobjeda je time još slađa jer je riječ o vrhunskom znalcu i kvizašu, otkrio nam je natjecatelj Davor Igrić, inače senior community menadžer u Dialog komunikacijama.

Dodaje kako mu je iskustvo u Potjeri bilo prvo TV kvizaško iskustvo, a inače kvizaške izazove priprema subotama u Mr. Jack-Pub kviz.

Izdvojeni članak

[INTERVJU] O svemu i svačemu s nepobjedivim lovcem iz Potjere Krešimirom Sučevićem-Međeralom

Lovac točno odgovorio na samo osam pitanja

A nepobjedivi lovac sinoć se nije baš previše proslavio, točno je odgovorio na samo osam pitanja i priznao kako ga je ekipa pomalo iznenadila.

Međeral je netočno odgovorio na pitanja koju Držićevu komediju izvode Njarnjasi, u opusu kojeg se redatelja nalaze filmovi ‘Sreća dolazi u 9’ i ‘H8 te kojom se njemačkom složenicom naziva cjevčica u koju se umeće cigareta prije pušenja. Nije znao iz kojeg je grada s juga Francuske jedini francuski klub koji je osvojio rukometnu ligu prvaka, koje su godine Octavio Paz i Mihail Gorbačov dobili Nobelovu nagradu, koje ime dijele djed Aleksandra Velikog s majčine strane i Ahilejev i Deidamijin sin te u kojoj atletskoj disciplini Ana Šimić ostvaruje zapažene rezultate.

Iako je nedavno za portal Srednja.hr rekao da će dozvoliti da novac uzme ekipa koja u završnoj potjeri sakupi više od osamnaest točnih odgovora, to se ipak nije ostvarilo.