Pretraga

Možete li ju prepoznati? Nekada ‘djevojka iz susjedstva’ danas je jedna od najpopularnijih mladih glumica u Hollywoodu

A- A+

Australska glumica Margot Robbie svjetsku je slavu stekla ulogom u filmu ‘Vuk s Wall Streeta’, u kojemu je tumačila glavnu žensku ulogu. Oni koji ju tada nisu upamtili, zasiguno ju pamte po ulozi stipovskog lika Harley Quinn. A oni koji još uvijek ne znaju njeno ime, ovih će dana za njega definitivno čuti, budući da je ova 27-godišnja holivudska nada nominirana za nagradu Oscar u kategoriji glavne ženske uloge.

Screenshot: YouTube

Plava kosa zaštitni je znak glumice Margot Robbie, koja je pred par godina, gostujući u showu Jimmyja Kimmela otkrila kako nije baš uvijek ovako izgledala. Jedna od njenih prijateljica podijelila je fotografiju mlade glumice kada je imala samo 13 godina. Objektiv fotoaparata uhvatio ju je u trenutku kada je ispijala čaj i čitala neki od nastavaka svog omiljenog Harry Pottera.

Izdvojeni članak

Najpoznatija dadilja na svijetu nedavno je proslavila 60. rođendan: Iako ju život nije mazio još uvijek izgleda fenomenalno

– Ovo je doslovno fotografija koje se najviše sramim. Nosim aparatić za zube i imam zalizanu kosu. Imam naočale koje mi uopće nisu potrebne. Vid mi je zapravo savršen, a lagala sam da su mi potrebne kako bih izgledala kao Harry Potter. Čak nisu ni cool. Otišla sam do okulista i govorila ‘ne, ne mogu to vidjeti, au, bole me oči!’, priznala je Robbie.

Ove je godine nominirana za Oscara u kategoriji glavne ženske uloge, za film ‘I, Tonya’, u kojemu tumači Tonyu Harding, poznatu i uspješnu američku klizačicu upletenu u veliku aferu napada na njenu suparnicu. Ista uloga Robbie je priskrbila i nominaciju za Zlatni globus.

Malo je poznato da je talentirana i prekrasna Robbie svoju karijeru započela kada je imala samo 17 godina, ulogama u filmovima ‘I.C.U.’ i ‘Vigilante’. Tada još nije imala agenta, ali je glumačkim sposobnostima zadivila redatelja i dobila ulogu.

Vrijedi li njen talent najvećeg holivudskog priznanja – nagrade Oscar, vidjet ćemo već 4. ožujka, kada se u Los Angelesu održava svečana dodjela.