Pretraga

Možete li prepoznati Baby Lasagnu kada je imao 18 godina? Zvali su ga posebnim nadimkom

A- A+

Baby Lasagna pobijedio je na Dori, a Hrvatska je na kladionicama za pobjedu na Eurosongu druga. Pravim imenom Marku Purišić ranije je bio dio benda Manntra te je s njima već sudjelovao na Dori 2019. gdje su osvojili visoko četvrto mjesto. Upravo u tom bendu na poziciji bubnjara Marko je bio i 2014. godine kada je imao 18 godina. Jedno vrijeme imao je i dugu kosu, a nadimak mu je bio Pure.

baby lasagna kad je bio mlađi

Baby Lasagna je prvi slijeva, tada je imao 18 godina | foto: Facebook Manntra

Baby Lasagna osvojio je daleko najviše bodova na Dori i tako postao hrvatski predstavnik za Eurosong. Dobio je više od 90.000 glasova publike, a i žiri dao mu je najviše bodova. Već smo pisali da bi Baby Lasagna bio učitelj kada ne bi bilo glazbe i da je bio asistent na nastavi, a sada je Index.hr pronašao njegove fotografije iz mlađih dana.

Pravim imenom Marko Purišić je ranije bio u bendu Manntra s kojima je sudjelovao na Dori 2019. i osvojio četvrto mjesto. Na njihovoj Facebook stranici nalaze se fotografije kada je Marko imao 17 godina. Tada je još imao dugu kosu.

U to vrijeme je bio poznat pod nadimkom Pure. Na Facebooku su i fotografije kada je imao 18 godina iz 2014. godine gdje više nema dugu kosu. Marko je inače iz Umaga, a službeno je bio član benda Manntra od 2013. do 2016. pa od 2018. do 2022.