Pretraga

[School Style] Moda s ljubavlju iz Osječke gimnazije

A- A+

Moda je od početka srednje za sve nas velika stvar.
Neki se svaki dan sređuju za neke kažu ček i previše, dok druge nije ni briga kako će izgledati…


Izdvojeni članak

Prvi hrvatski School Style

U osječkoj I. gimnaziji izdvojili smo dva učenika koji to svakim danom čine s tolikom lakoćom i ljubavlju. Uživajte u ‘high school fashion’ fotografijama naše novinarke te modnim stavovima i savjetima ovih dvoje učenika.

Sandro Kolar učenik je trećeg razreda za modu kaže da ne odvaja previše vremena već mu je više dio svakodnevne rutine.

– Volim se oblačiti sportski jer mi je sport u krvi. Rukomet treniram od 13 godine. Kad idem van s curom ili prijateljima ne volim pretjerivati. Lagana košulja i obične hlače su moj stil, rekao je Sandro. O shoppingu nije htio ni pričati samo smo saznali da mu baš i nije preveliku užitak isprobavanje odjeće po trgovinama.

Izdvojeni članak

Stigao je novi School Style

Lea Kelava učenica je drugog razreda. Zaljubljenica je u modu od kad zna za sebe.
– Što se tiče mode i oblačenja gdje god idem uvijek sam sređena, razlike mi ne prave ni škola a ni običan izlazak u grad. Što god obukla ugodno ću se osjećati, jer znam da će to biti ono što prikazuje i opisuje mene, zadovoljno je s nama podjela Lea.

Iako je kupovina odjeće za mnoge dosadna i mukotrpna za nju ne predstavlja problem. Za svoju najdražu trgovinu izdojila je Zaru. A otkrila nam je i da bi htjela na ljeto pokrenuti i svoj vlastiti fashion blog.

– Mislim da svatko može odvojiti malo vremena za sebe, tako da smatram da je izgled dosta važan dio dana i svake osobe, zaključuje Lea.