Pretraga

Mix and Match

A- A+

Znate ono kad se spremate za školu ili idete van, a nemate što za obući? Po cijeloj sobi je razbacana roba, a živčanost je neizbježna. Sve ti je dosadilo, ništa ti više ne stoji, ništa ti se više ne sviđa. 

Kod mene je to svakodnevna pojava , pa sam odlučila sljedeći put kupovati pametnije. Treba kupovati racionalnije, kupovati nešto što možeš kombinirati sa što više stvari.  Zato sam za primjer uzela dva komada odjeće i s njima iskombinirala nešto što možeš nositi u školu, a kasnije može poslužiti i za izlazak. 

Suknju iz Pull and Bear-a za školu možeš nositi s crnim džemperom, starkama ili čizmama uz šal ili kapu. Iako je suknja malo kraća, nećeš izgledati prenapadno ako obučeš debele crne najlonke.

Kad ideš van , možeš se malo više opustiti pa preporučam crni top ili košulju.Većina cura za izlazak bira štikle, ali ako se ne osjećaš ugodno u njima ili ne znaš još dobro hodati na visokim petama, obuci čizme. Bit će ti udobnije i moći ćeš plesati cijelu noć

Drugi jako važan komad koji ti treba ove jeseni su uske kožne hlače, koje ćeš moći nositi u apsolutno svim kombinacijama. 

Kad ideš u školu, možeš kombinirati s toplim džemperom skoro svih boja. Uzmi neku dobru torbu, na primjer, ova crna sa zakovicama je odličan primjer te malo šminke da upotpuniš izgled.

Za izlazak ,ove hlače predobro idu uz neke dobre crne štikle , gore obučeš košulju ili neku čipkastu majicu i kožnu jaknu. Od šminke dovoljan je malo izazovniji crveni ruž ili smokey eyes. 

Mix and Match
Share via
Copy link
Powered by Social Snap