Pretraga

Na YouTubeu osvanuo spot za ‘Mama ŠČ!’ napravljen u popularnoj igrici, u 24 sata pregledalo ga tisuće ljudi

A- A+

Na YouTubeu je osvanuo spot za pjesmu ‘Mama ŠČ!’, napravljen unutar megapopularne videoigre, GTA V. Video je u kratko vrijeme prikupio velik broj pogleda i postao je pravi hit na internetu.

Broje se sati do finala Eurosonga, u kojem će Hrvatsku predstavljati Let 3 s pjesmom ‘Mama ŠČ!’. Riječ je zaista o posebnom trenutku, budući da Hrvatska nije nastupala u finalu popularnog glazbenog natjecanja još od 2017. godine, kada je Jacques Houdek izvodio pjesmu ‘My Friend’.

Da je pjesma Leta 3 ušla u uho zaista svima, dokazuje i činjenica da je dobila svoju inačicu u popularnoj videoigri. Naime, youtuber AngryAngelo napravio je spot za pjesmu ‘Mama ŠČ!’ unutar GTA 5, koji se u kratko vrijeme proširio internetom i postao hit. U vrijeme pisanja ovog teksta, spot broji preko 34.000 pregleda, a objavljen je prije 24 sata.

Izdvojeni članak
mama šč ples

Video: Let 3 na Eurosongu izvodi pamtljivu koreografiju, pogledajte kako ju plešu Zagrepčani

Podsjećamo da smo se neki dan i mi počeli zagrijavati za finale Eurosonga, pa smo otišli u centar Zagreba i prolaznike odlučili naučiti koreografiju pjesme Leta 3. Plesni koraci građanima nisu bili teški i brzo su uhvatili ritam, a neki su čak i s nama zapjevali zarazne stihove – ‘mama kupila traktora’

Više o tome pogledajte u našem TikTok videu.

@srednja_hr I Zagreb je zaplesao, što kažete na ovaj rezultat s Eurovizije? 🎉 #srednjahr #mamasc #let3šč #šč #mamašč #eurovision #Zagreb ♬ Mama ŠČ Let 3 – Let 3 Mrle

Copy link
Powered by Social Snap