Pretraga

Video: Let 3 na Eurosongu izvodi pamtljivu koreografiju, pogledajte kako ju plešu Zagrepčani

A- A+

‘Mama ŠČ!’ groznica potpuno je zavladala ovih dana. Otkako je Let 3 ušao u veliko finale Eurosonga kupuju se ŠČ majice, ŠČ piva i ŠČ čarape. Nezaboravljiv dio nastupa Leta 3 na Eurosongu je i koreografija koju bend izvodi, pa smo provjerili koliko Zagrepčana zna tu koreografiju ili želi naučiti plesne korake i zaplesati s nama.

mama šč ples

Zagrepčani plešu na ‘Mama ŠČ!’ | foto: srednja.hr

Let 3 prošao je u finale Eurosonga koje će biti ove subote u britanskom Liverpoolu. Svojom ‘Mamom ŠČ!’ oduševili su stranu publiku te se uspjeli plasirati u deset najboljih prve polufinalne večeri. Prlja je nakon polufinala na konferenciji za medije naglasio kako je sretan što su prošli u finale, da je njihova pjesma antiratna te da u ratovima nema pobjednika, dok na Eurosongu nema gubitnika.

Nastup Leta 3 još od Dore, pa tako i na Eurosongu, prati pamtljiva koreografija. Osim što sami članovi benda plešu, na LED ekranima plesne korake izvodi i Jovanka Broz Titutka. Budući da je ‘Mama ŠČ!’ ples zavladao i ulicama Liverpoola, mi smo provjerili znaju li plesne korake građani Zagreba.

Izdvojeni članak
let 3 crveni tepih

Hrvatska je u finalu Eurosonga nakon šest godina: Let 3 izazvao je i neke jezične nedoumice

Većina građana znala je kako otprilike izgleda koreografija, no plesne korake samostalno nisu znali ponoviti. Stoga smo im mi pokazali osnovne korake i potom skupa zaplesali na ‘Mama ŠČ!’. Plesni koraci građanima nisu bili teški i vrlo brzo uhvatili su ritam pa su s nama zapjevali i stihove ‘mama kupila traktora’.

Kako su se prolaznici snašli u plesanju pogledajte u našem TikTok videu, a u subotu svakako ne zaboravite pratiti veliko finale Eurosonga i bodriti naše predstavnike.

@srednja_hr I Zagreb je zaplesao, što kažete na ovaj rezultat s Eurovizije? 🎉 #srednjahr #mamasc #let3šč #šč #mamašč #eurovision #Zagreb ♬ Mama ŠČ Let 3 – Let 3 Mrle