Pretraga

Najbizarniji i šokantni tretmani za lice

A- A+

Izreku da ljepota boli znaju i ptice na grani, no ponekad je doista fascinantno što su sve žene spremne napraviti kako bi bile zadovoljne svojim izgledom. Spomenuta bol se očituje kroz izgladnjivanje, plastične operacije ili ubrizgavanje botoksa. Uz navedeno, mnoge pripadnice nježnijeg spola podvrgavaju se i raznim tretmanima za lice, od kojih su mnogi i više nego bizarni. Pogledajte što sve prolaze djevojke i žene diljem svijeta kako bi njegovale svoju ljepotu.

http://mentalfloss.com

U moru tretmana kroz koje prolaze brojne djevojke i žene, svoje mjesto našli su i oni koji njeguju kožu na licu. Šokantno je na što su sve ljudi spremni kako bi sačuval ljepotu, a upravo sljedeći tretmani čija popularnost sve više raste to i potvrđuju.

Izdvojeni članak

Ovo je definitivno najbizarniji način mršavljenja ikad izmišljen

Tretmani vatrom

Ovaj neobični način uljepšavanja nastao je u Japanu. Naime, ručicni se natope u alkoholu te u eliksiru koji pospješuje njegu kože koji se zatim zapale. Tko bi rekao da će domišljati Japanci i kremiranje uspjeli progurati u kozmetičke salone.

Puževi po licu

Osim što su iznimno zanimljivi djeci zbog svoje kućice, puževi naime služe i kao odličan piling za lice. Poznato je kako spomenute životinje u svom organizmu sadrže tvari zbog kojih uspješno i sasvim samostalno regeneriraju svoje kućice. Upravo ta sposobnost je zaslužna za činjenicu da mnoge žene dozvoljavaju da im puževi ostavljaju tragove po licu. To ne znači da se trebate uputiti u lov na ove zanimljve životnje, jer se za spomenuti tretman upotrebljavaju puževi uzgajani na organskim farmama.

Ubodi pčela

Dok jedni bježe od pčela kao vrag od tamjana, drugi dobrovoljno izlažu svoje licu njihovim ubodima. Naime, pčelinji ubod ispušta otrov u krvotok koji pospješuje cirkulaciju, a samim tim koža postaje elastičnija.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Najbizarnije haljine

Vampiri

Kim Kardashian nedavno je otkrila još jednu tajnu svoje ljepote, a to je takozvani vampirski tretman lica. Umjesto da ispija posudice krvi, Kim istu ubrizgava injekcijama u svoje lice. Na taj način se stimulira kolagen, brže zacjeljuju rane, a lice poprima mladolik izgled.

Ptičji izmet

Životinjski izmet sve češće se upotrebljava u kozmetičke svrhe, no biste li dozvolili da vam netko nanosi piling na lice čiji su glavni sastojci fekalije azijskog slavuja i rižine mekinje? Upravo taj tretman doći će vas 200 dolara, a riješit ćete se starih i isušenh kožnih stanica.

Izdvojeni članak

Povijest uklanjanja dlačica i tko je započeo trend depilacije intimnih dijelova

Kavijar ili 2-karatno zlato

Naslušali ste se vjerojatno o omega-3 masnim kiselinama, no je li vam palo na pamet lice premazati kavijarom? Jedna od najskupljih delicija u svijetu upotrebljava se i u kozmetičke svrhe jer smiruje i sprječava upalu lica.

Zlatom se možete okititi ili pak napraviti masku za lice. Za ovaj tretman morat ćete izdvojiti poveći iznos novca jer se koristi 24-karatno zlato koje koža odbacuje pa se tako sprječava crpljenje kolagena.

Ispijanje urina

Dugi niz godina urin se koristi u razne svrhe, bilo da se radi o uljepšavanju ili liječenju. Mokraću su stari Rimljani koristili za izbjeljivanje zubi, a danas se često koristi za uklanjanje akni. Postoji više načina konzumacije, a najpoznatije je oralno nošenje u organizam ili masiranjem po koži.