Pretraga

Za najveće fanove: Probrali smo Harry Potter odjeću i dodatke po povoljnim cijenama

A- A+

Harry Potter obožavatelji jedni su od najmnogobrojnijih i najstrastvenijih obožavatelja neke knjige ili filma. Potter fandom posvuda je oko nas i čini se kako ljubav prema Potteru ne jenjava već raste iz dana u dan, a ova knjiga postala je klasik jer ne stari i dan danas se djeca zaljubljuju u čaroban svijet kojeg je stvorila J.K Rowling. Zato danas možemo pronaći razne dodatke i odjeću koje krase Harry Potter simboli.

House Reserved

Svi znamo da proizvodi koji nose simbole i slike iz naših najdražih filmova i crtića često imaju preveliku cijenu, ali mi smo za vas pregledali online trgovine i našli najbolje high street primjerke zanimljivog dizajna i prihvatljive cijene.

Pronašli smo naušnice, ruksake, torbe za tjelesni, pulovere, dolčevite, majice kratkih rukava, pidžame, čarape, bokserice i jakne. Izbor je širok i osigurava da svaki Harry Potter fan nađe nešto po svom ukusu. Jedan dio asortimana krase boje i simboli Hogwarts domova, a ostali uglavnom imaju simbole kao što su munja, naočale i Deathly Hallows simbol. Ponekad se tu nađe i Hedviga kao na House čarapama.

Zavirite u galeriju koja neodoljivo podsjeća na mali Harry Potter svijet!